News

Betrapt: Martin Garrix is intiem gespot met deze wereldberoemde zangeres

5
...

Martin Garrix werd begin dit jaar nog gelinkt aan model Charelle Schriek, maar het lijkt erop dat die relatie over en uit is. De Nederlandse dj is intiem gespot met een andere dame. En die dame in kwestie kennen we allemaal! De tortelduifjes zijn op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een innig moment. Het heeft er alle schijn van dat Martin een internationale ster aan de haak heeft geslagen! Het fotobewijs zie je hier. 

Vorige relatie

De dj vertelt nooit veel over zijn liefdesleven. Zijn fling met Charelle werd dan ook ontdekt doordat de twee foto's plaatsten van dezelfde locaties. Dat kon geen toeval zijn! En dat was het ook niet, Martin kon de relatie niet meer ontkennen. "Ik ben aan het daten. We hebben het super gezellig samen en we zijn naar de Malediven geweest. Maar we hebben er nog geen stempel op geplakt," zei hij afgelopen januari over Charelle. 

Intiem gespot

De dj en het model hebben er blijkbaar nooit een stempel op geplakt, want Martin heeft het nu heel gezellig met een andere dame. Hij is intiem gespot met Dua Lipa! De twee kennen elkaar al langer, ze werkten samen het nummer Scared to be Lonely. Blijkbaar kunnen ze het heel goed vinden! Het management van Martin heeft laten weten dat het om een 'vriendschappelijke knuffel' gaat. Als je het ons vraagt doe je dit niet met 'gewone' vrienden... 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 5 maanden geleden kusjefleur

  beetje overdreven dit artikel weer

 • 5 maanden geleden kusjefleur

  het management van Martin Garrix heeft gezegd dat ze hele goede vrienden zijn en dat van elke vriend/vriendin op deze manier afscheid neemt, hij heeft het nog gewoon met Charel.

 • 5 maanden geleden Vleeseter

  Ja het is meteen weer heel opgeblazen

 • 5 maanden geleden fleurdk

  Jammer Ik ben nu bezig met Perle Bleue kuur

 • 5 maanden geleden kopjechino

  Kan ook gewoon vriendschappelijk zijn vind ik.

 1. 1