News

Lil’ Kleine doet heftige onthulling: zijn ex pleegde abortus

Lil’ Kleine ken je als de rapper met grote mond én als ex van Monica Geuze, maar dat betekent niet dat hij geen heftige dingen meemaakt. Eerder leerden we Jorik al een stuk beter kennen in een NPO docu, nu doet hij een boekje open over iets wat nog NIEMAND van hem wist. Samen met zijn ex koos hij ervoor om abortus te plegen.

Nu mag de rapper misschien hit na hit scoren, hij heeft ook weleens andere dingen meegemaakt. Zoals een onverwachte (en ongeplande?) zwangerschap met een ex.

Abortus

In Playboy onthult Lil’ Kleine het nieuws. De interviewer vraagt hem naar een nummer van zijn nieuwe album en dan valt hij even stil. “Ik vind dit heftig. Maar ja, mijn ex en ik hadden bijna een kind. En we hebben er bewust voor gekozen het niet te houden.” Wow… Vervolgens vertelt hij hoe hij door dit moment in zijn leven weet dat hij later wél kinderen wil, maar blijkbaar was het nu niet de goede timing. “Ik vond dat echt heel mooi. Samen dat besluit nemen was heel moeilijk.”

Ex

Als je de woorden ex en Lil’ Kleine in één zin noemt denk je meteen aan Monica Geuze, maar ondanks dat de twee zo’n vier jaar samen waren weten we niet of zij de ex is die zwanger raakte. Het is hoe dan ook een heel moeilijke situatie…

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀