News

Wist je dit maar eerder: zo kun je meerdere snacks uit de muur halen

5
...

Een snackmuur is een van de dingen die Nederland fantastisch maakt. In het buitenland kennen ze geen muur waar je snacks uit kunt halen, maar wij zoeken 'm vaak genoeg op na het uitgaan. Heb je aan een snack niet genoeg? Met deze hack kun je meerdere snacks uit de muur halen terwijl je er voor een betaalt!

Slimme ontdekking

Oké, deze hack raden we niet van harte aan, want het is tenslotte stelen wat je doet. Toch heeft een slimme jongen ontdekt hoe je meerdere snacks uit de muur haalt terwijl je maar een keer betaalt. Op Dumpert verscheen een video waarin hij voordoet hoe het moet. Je ziet hoe hij een snack uit het hokje haalt en daarna de andere hokjes opent. 

Goed om te weten

Blijkbaar heeft de snackbar er niet aan gedacht dat dit mogelijk is. Ondanks dat het best chill is om goedkoop te snacken met je vrienden, heb je er wel een flinke dosis lef voor nodig. Wij zouden het in ieder geval niet durven! Maar hé, hopelijk weten de snackbars er nu van en kunnen ze de hack tegengaan ;-). 

Lees ook: 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 6 maanden geleden kuzzz

  Ja joh, alsof stelen okee is?!

 • 6 maanden geleden PaperTown

  Heel tegenstrijdig artikel dit

 • 6 maanden geleden kindertijd

  persoonlijk vind ik stelen niet echt iets dapper of gedurft

 • 6 maanden geleden Lisa

  Ik ben het helemaal eens met Ellie. Enorm tegenstrijdig artikel. Aan de ene kant zeggen dat jullie het niet 'van harte aanraden' maar toch wel de manier laten zien hoe het mogelijk is om van een snackbar te gaan stelen. Compleet onprofessioneel Girlscene!

 • 6 maanden geleden Ellie

  Lekker diefstal promoten, goeie move Girlscene!

 1. 1