Lifestyle

JAAA: Binnenkort spelen we The Sims op onze telefoon

4
...

Geld verdienen met Rosebud en trappetjes weghalen van het zwembad: sinds de uitkomst van The Sims (17 jaar geleden!) zijn we allemaal verslaafd geweest aan dit spel. En nu komt er een nieuwe verslaving aan, want uitgever Electronic Arts komt met The Sims Mobile voor Android en iOS. Best news ever!

Altijd en overal

Terwijl je in de trein zit maak je even carrière in The Sims en wanneer je eigenlijk moet leren, regel je liever een date voor jouw Sim. Het verslavende spelletje altijd en overal kunnen spelen, hoe leuk is dat! Binnenkort wordt het werkelijkheid. 

Game trailer

Er komt zeer binnenkort een mobiele versie van The Sims waarin je jouw eigen personages ontwerpt, hun huizen bouwt en hun leven in (goede) banen leidt. De game trailer ziet er in ieder geval al heel goed uit. We kunnen niet wachten!

Wanneer The Sims voor je telefoon uitkomt en wat het gaat kosten is nog niet bekend. 

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 8 maanden geleden AnnaB

  Is het al bekend wanneer het uitkomt?

  Lijkt mij wel wat

 • 8 maanden geleden SelenaxxGomez

  Je kan het met APK downloaden! (Het is gratis!)

 • 8 maanden geleden Electric

  Ik heb hem gewoon gratis gedownload al met apk (omdat ie al uit is in Brazilie). Veel beter dan Sims Freeplay, dat kon ik echt niet spelen, slurpte batterij (terwijl ik gewoon een goede telefoon heb).

 • 8 maanden geleden Isabelle

  Vet leuk! Maar ik weet eigenlijk nu al dat als het geld gaat kosten ik het niet ga kopen. bovendien zal het wel veel geheugrn kosten... dat is ook een klein puntje...

 1. 1