Lifestyle

Zo word je binnen 4 weken summer proof

1
...

Met de zomervakantie in het vooruitzicht hebben veel meiden maar één doel voor ogen: summer proof worden. Maar eh... Dat is allemaal leuk en aardig, hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar als je nog altijd even dol bent op chips en zoveel studeert/werkt dat je niet aan een beetje zonnen toekomt? Girlscene helpt je. In zes slechts stappen heb jij de zomer in je bol.

Binnen vier weken summer proof worden... Zou het lukken? Het antwoord is JA NATUURLIJK! Er zijn namelijk genoeg dingen die je kunt doen om binnen no time helemaal klaar te zijn voor de zomer. Zo kom je alvast in de juiste sfeer...

summer proof
1. Begin met zelfbruiner

Niet iedereen heeft tijd om wat zonnestralen mee te pakken en sterker nog, dat hoeft ook helemaal niet. Want hallo, anno 2017 gaan onze huidjes en zelfbruiner natuurlijk hand-in-hand. Begin alvast met smeren, houd het iedere drie dagen bij en je bent gegarandeerd sunkissed! 

Uiteraard heeft de Girlscene redactie voor jou getest welke zelfbruiners (en varianten daarop) aanraders zijn. Dat lees je in deze review.

2. Sport (iets vaker)
Zie je er tegenop om een bikini of badpak aan te trekken? Allereerst: don't, je bent mooi zoals je bent en dat straal je uit als je jezelf accepteert. Ten tweede: als je echt iets strakker wil worden moet je er zelf iets aan doen. Ga je bijvoorbeeld twee keer per week naar de sportschool? Ga dan nu drie keer per week en zorg er daarnaast voor dat je voldoende blijft eten zodat je spieren goed herstellen. 

3. Ga naar de kapper
Bij een nieuw seizoen hoort een nieuw kapsel, dus om écht summer proof te worden raden we je aan om een afspraak te maken bij je kapper. Maak je haar wat lichter of zet de schaar erin zodat je met een nieuwe (ultra zomerse) coupe naar buiten loopt. Hier ga je geen spijt van krijgen!

4. Denk aan je make-up
Heel fijn is het niet om make-up te dragen als het warm is buiten, maar soms wil je dat nu eenmaal wél. In dat geval is het verstandig om de juiste producten in huis te hebben. Je huid glimt namelijk sneller in de zomer en thank God for make-up, want het is makkelijk onder controle te houden.

Hoe? Dat lees je in dit artikel!

5. Ruim je kamer op
Naast je uiterlijk is het ook belangrijk om aan andere zaken te denken, zoals je innerlijk (zie hieronder) en eh... je slaapkamer bijvoorbeeld! Gooi warme dekens op zolder en leg een vrolijke set op je bed om het één en ander op te fleuren. Haal oude spullen weg en neem je garderobe onder handen... Ja, dan ben je echt voorbereid op de komende warme maanden.

6. Eet lekkere dingen
Denk je aan zomer, dan denk je aan waterijs en aardbeien. Zorg dus dat je lekker wat zomerfruit in huis hebt, maak snacks voor jezelf en vriendinnen en geniet. Een zomers drankje erbij et voilà: nu ben je echt summer proof.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden Soundsoldier

    het verrast me dat opruimen van de kamer erbij zat. Meestal is het elk jaar hetzelfde: Eten, sporten, shoppen voor de goede bikini (althans, ik veronderstel dat zo'n artikel nog komt)

    en gaan bruinen VOOR de zomer begint...

  1. 1