Fashion

Urban Outfitters slaat door met het meest bizarre kledingstuk ooit

Wil je slagen voor funky kledingstukken? Dan ben je bij het hippe Urban Outfitters natuurlijk altijd aan het goede adres. Hier vind je namelijk de gekste items die je op een coole manier kunt stylen met je eigen key pieces, maar dat ze soms een beetje doorslaan met hun ‘funky stijl’ blijkt maar weer. Want UO: wat is dít voor kledingstuk?

Sterker nog, mag je het überhaupt een kledingstuk noemen als het zo weinig stof heeft? Ondergoed is er niets bij! Het internet kan er in ieder geval niet over uit. Zij vinden dat UO echt een beetje gek aan het worden is nu het volgende item in de rekken hangt. Dat is overigens ook te begrijpen, want dit ding is absoluut niet gestyled zoals het ‘hoort’ volgens de omschrijving.


Deze crop top (als we het toch een naam moeten geven…) stond namelijk daadwerkelijk in de Urban Outfitters-webshop. Op wonderbaarlijke wijze is het item nu gone with the wind en we vermoeden dat het niet komt omdat het zo’n bestseller is… Het witte topje is zo kort dat het niet eens de borsten van het model bedekt en volgens UO heeft dat een reden. “De ultra sexy manier om laagjes te dragen met deze miniscule cropped tanktop van Out From Under.” Uh, oké. Saillant detail: ze vroegen er nog eens €15 voor ook. Nu maar hopen dat de mensen die deze tanktop/crop top/… gekocht hebben het inderdaad gebruiken om te layeren. Anders kun je nogal rare blikken op straat verwachten. 😉 

Misschien was het beter geweest als ze dit stuk zouden stylen zoals je het daadwerkelijk ‘hoort’ te dragen? Who knows.

Lees ook:

Bron

Must reads 👀