Beauty

Say what? Deze lipstick trend gaat écht iets te ver

Nu Fashion Week bijna ten einde loopt zit je niet alleen boordevol inspiratie, maar weet je ook precies wat er de komende tijd gedragen wordt. En niet alleen qua mode ben je weer helemaal up-to-date, ook wat beauty trends betreft weet je wat er speelt. Toch kwamen we één trend tegen die we niet helemaal begrijpen. Sterker nog, het is bijna een schande om het een trend te noemen. Kijk maar mee.

De lived-in make-up look is best leuk. Je weet wel, van die smokey eyes die een beetje uitgelopen zijn, maar dan op een mooie manier. Nu is het geen geheim dat modeontwerpers en visagisten graag gebruik maken van huidige trends om die een update te geven, alleen slaan ontwerper Preen en MAC de plank volledig mis. Deze lived-in lip look is namelijk allesbehalve hot, of wel?

MAC visagist Val Garland deelde vol trots deze nieuwe trend op Instagram. Het heet dus ‘snogged lips’ (snogging betekent zoenen in het Engels) en ja, het moet er dus uitzien alsof je niet een heftige zoensessie achter de rug hebt. Eh? Natuurlijk worden niet alle trends doorvertaald van de catwalk naar het straatbeeld en laten we hopen dat deze ‘snogged’ look daar één van is. Tenzij je ervan houdt om een statement te maken natuurlijk, dan kan dit zomaar iets voor jou zijn!

Lees ook:

Must reads 👀