Lifestyle

Wil je het uitmaken op Valentijnsdag? Doe het dan met een verwelkt bosje bloemen

2
...

14 februari. Valentijnsdag. Zie je al op tegen morgen? Wil je deze dag helemaal niet met je vriend vieren? Dan is er nu een ludieke actie om je relatie te stoppen. Via Pleurop kun je namelijk je vriend dumpen zonder ook maar een woord tegen hem te zeggen. Natuurlijk is het niet de nette manier om je relatie te beëindigen, maar grappig klinkt deze actie in ieder geval wél. Lees snel verder.

Ben je je relatie zat? Zeg het dan met Pleurop. Op de valreep kun je nog even een verwelkt bosje bestellen om die naar je toekomstige ex-geliefde te sturen. Er is echter één maar: je toekomstige ex moet wel in Amsterdam wonen, anders kun je het op deze manier niet uitmaken.

Terwijl heel Nederland in de ban is van romantische reclames, springt Pleurop er juist tussenuit. De gedachte hierachter is namelijk allesbehalve romantisch, maar degene die dit heeft bedacht is wel briljant. Van de naam Pleurop tot de omschrijving van hun producten: alles klopt. Juist omdat het totaal niet zoetsappig is (eerder hartstikke hard) valt Pleurop op. 


Dus, mocht je interesse hebben... Je kunt op de site uit drie dingen kiezen: of een dooie bloem, een stomme brief of een verlept boeket. De prijzen vallen ook hartstikke mee. Voor €1 verstuur je al een stomme brief om het uit te maken en een dooie bloem kost je maar twee euro. De niet zo subtiele boodschap komt op deze manier ongetwijfeld aan. Pleurop schrijft met liefde een lullige brief voor je, zodat je er zelf geen woorden aan vuil hoeft te maken. Tja, da's ook een manier om met een toekomstige break-up om te gaan. ;-)

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 9 maanden geleden Tesz

    Balen als het je overkomt, maar her klinkt wel grappig Haha

  • 10 maanden geleden lol

    Hoe zielig wil je zijn, dit kan toch niet. Maak het op een normale manier uit en niet via zo een lullige manier.

  1. 1