Lifestyle

Wauw… Mascha van Beautygloss vertelt openhartig of ze een sekstape heeft

Je kent Mascha ongetwijfeld. Ze begon ooit als een van de eerste beautybloggers met haar blog Beautygloss, vlogt nu dagelijks op haar kanaal Vloggloss én ze heeft er geen moeite mee om over seks te praten. Sterker nog, Mascha vindt het heel belangrijk om het onderwerp (veilig) seks bespreekbaar te maken. Nu gaat ze nog een stapje verder: in haar nieuwste vlog biecht ze op dat veel mensen vragen of ze een ‘seksfilm’ heeft en daar wil ze best iets over kwijt.

Waar normaal haar katten, werk op kantoor en relatie met Gregor centraal staan in de vlogs (oké, en Hong Kong de afgelopen weken!), snijdt Mascha nu eens een ander onderwerp aan. Misschien dat het bezoek van het televisieprogramma Spuiten & Slikken haar geïnspireerd heeft om erover te praten – zij kwamen precies een week geleden dus een item filmen over lipfillers -, maar toen ze het woord ‘filmen’ zei, klonk het in die context als een ‘foute’ video. Dus vertelt Mascha vervolgens dat veel mensen naar haar komen met de vraag óf ze een seksvideo heeft.

“We hebben de hele dag zitten filmen… en het was fun”, zegt Mascha. Gregor heel serieus: “Het lijkt nu net alsof we een seksfilm hebben opgenomen.” Het begint vanaf 4:57 minuten:

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀