News

Meisje ruimde nooit haar kamer op - totdat er iets verschrikkelijks gebeurde

7
...

Haar moeder had het al honderd keer tegen haar gezegd: ruim nu een keer je kamer op! Maar de 18-jarige Julia Pechar luisterde niet naar haar moeder. De slaapkamer van de rommelkont lag bezaaid onder de spullen, het was zo erg dat je de vloer niet eens meer kon zien. Maar Julia heeft haar lesje wel geleerd. Op een héél pijnlijke manier... Let op: het beeld in dit artikel kan als schokkend worden ervaren.

Ben jij ook een rommelkont en is jouw kamer nooit opgeruimd? Misschien kun je iets leren van Julia's pijnlijke verhaal. De blondine die in het Amerikaanse Nebraska woont, weet nu hoe belangrijk het is om je kamer opgeruimd te houden. Julia was Netflix aan het kijken in haar bed. Ze zette de film op pauze, omdat ze de popcorn die ze in de magnetron had gedaan hoorde piepen. Het meisje sprong uit bed, zigzaggend over alle spullen die op de grond lagen. Totdat ze een scherpe pijn in haar voet voelde. 

Julia was met haar voet op de oplader van haar telefoon gesprongen. Die oplader stak met één pin in de zool van haar voet. De oplader lag ergens tussen de kleren die op de grond lagen verstopt. Hoeveel pijn Julia ook had, ze nam nog wél even de tijd om een foto te maken van de oplader die in haar voet stak. 

Het meisje deelde de foto op Twitter met een boodschap voor alle rommelkonten. "Als je kamer er zo slordig bij ligt, moet je de gevolgen dragen van het feit dat je niet kunt zien waar je stapt", schreef ze bij de foto. Julia heeft haar lesje wel geleerd, maar blijft een sloddervos. Ze zorgt er nu voor dat ze een pad heeft waar ze veilig kan lopen ;-). 

Let op: het onderstaande beeld kan als schokkend worden ervaren!

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 10 maanden geleden Nikkayyy

  Iew lijkt mij zo erg..

 • 10 maanden geleden Lisette

  Oh jeetje!

 • 10 maanden geleden Celosia

  Nou dan moet je er wel heel hard in stappen lijkt mij.

 • 10 maanden geleden Isabelle

  Dat is naar! blij met onze opladers want het zou mij nog wel eens kunnen gebeuren...

 • 10 maanden geleden Tesz

  Oeii...

 • 10 maanden geleden Koetje

  au

 • 10 maanden geleden djerrrrr

  O god

 1. 1