Food

7 dingen moet je nóóit moet bestellen bij deze fastfood restaurants

3
...

McFlurry's, kipnuggets of een lekkere Big Mac... Bijna iedereen eet tijdens een cheat day weleens iets bij een fastfoodketen, en dat mag best. Maar wist je dat je bepaalde dingen beter niet kunt bestellen? In dit artikel lees je wat je beter kunt skippen. Wij wisten dit nog niet...

Subway

Broodje met geroosterde kip? Deze slaan wij toch liever over, want de 'ovengeroosterde' kip komt gewoon rechtstreeks uit de magnetron. 'Dan maar tonijnsalade...' Of toch niet? De tonijn-sandwiches bestaan namelijk voor 80% uit mayonaise. 

Burger King

Als je weinig tijd hebt, maar toch even snel iets bij Burger King haalt. Tip: bestel dan geen broodje met kip of een salade. Een medewerker vertelt dat de kip eeuwig kookt en weinig wordt besteld. Dus negen van de tien keer liggen ze er al uren, wanneer er één besteld wordt.

Starbucks

Bestel nooit iets uit het 'geheime' menu. Niemand weet wat er in een Snickerdoodle Frappuccino zit, als het niet op het 'normale' menu staat. 

McDonald's

Er staan verschillende 'McDonald's hacks' op het internet. Zo zou je bijvoorbeeld een hambuger zonder de augurk of een McKroket zonder saus moeten bestellen, zodat je zeker weten een verse krijgt. Je moet namelijk véél langer wachten dan de persoon met wie je in de Mac bent. Terwijl hij of zij het hele voordeelmenu al naar binnen heeft gewerkt, komt jouw bestelling eindelijk aan... 

Verder kun je hier ook beter geen gegrilde kip bestellen, want een medewerker biechtte op dat hij tijdens zijn shift van vier uur weleens vergat de oude kip te verwisselen voor nieuwe. Iek!Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

 • 5 maanden geleden Schuimpje

  van de subway is niet helemaal waar..? heb er zelf gewerkt.. dus ja.

 • 6 maanden geleden Amanda

  Wanneer je geen gegrillde kip bij de mac moet bestellen omdat 1 medewerker zegt dat hij hem een keer vergat te verwisselen... Want ja, als die ene dat doet zal de rest ook wel zo incapabel zijn... :')

 • 6 maanden geleden Emma

  Bestel nooit iets uit het geheime menu van Starbucks omdat je dan niet weet wat erin zit? Om iets uit het geheime menu te kunnen bestellen moet je precies weten wat erin zit anders kun je het niet eens bestellen. Het geheime menu bestaat namelijk niet maar zijn gewoon zelfbedachte recepten die je van internet kan halen en kan vragen aan de barista's om dat voor je te maken.

  En de Snickerdoodle is, zoals je in die app kan zien, een chai creme met soja melk, kaneel siroop (1,5 pomp en kaneel sprinkles

 1. 1