Beauty

Dit meisje lakt haar nagels in de kleur van ham en mensen kunnen niet stoppen met lachen

2017 is amper begonnen of de mensen die viral gaan stromen alweer binnen. Deze keer is de eer aan de 19-jarige Alina uit Californië. Haar nagellak kleur is geïnspireerd op ham en hoe ze daarmee omgaat zorgt ervoor dat de mensen op het internet in een deuk liggen. Benieuwd waarom? Lees dan verder. We durven te wedden dat jij het ook ontzettend grappig vindt.

De 19-jarige Alina is een beeldschoon meisje dat het wil maken in de beauty industrie en eh… de eerste bekendheid heeft ze in ieder geval al gegenereerd. Toen ze laatst met haar collega’s bij een pizzatent werkte viel haar iets op: haar nagels matchen met één van de toppings waarmee ze hun pizza beleggen. Ham! 

Voor de grap poseerde ze met een paar plakjes ham om haar manicure te laten zien. As you do. Haar collega’s pushten haar vervolgens om de kiekjes op social media te delen. Dat deed ze en de rest is geschiedenis. Niet alleen Alina’s collega’s vonden dit te hilarisch voor woorden, ook de mensen op het internet.

View post on Twitter

Binnen no time werd haar tweet enorm vaak geretweet en voordat ze het wist werd ze in eindeloos veel dingen op social media getagd. Wat begon als een grapje werd dus een viral. Hilarisch! Net zoals de reacties van de mensen:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Ham, anyone?

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock