Series & Films

YAY! Deze nieuwe Disneyfilms komen dit jaar nog uit

1
...

Doornroosje, Finding Nemo en De 101 Dalmatiërs, we kennen ze waarschijnlijk allemaal wel. Hoe oud je ook bent, Disneyfilms blijven leuk om naar te kijken. En daar is niks mis mee. Wij moeten nog steeds huilen bij Bambi. Ben jij ook een echte Disney-fan? Let dan goed op! Want deze Disneyfilms komen dít jaar nog uit.

Beauty and the beast
De tekenfilm bestaat natuurlijk wel, maar Disney steekt de film in een nieuw jasje met echte mensen. En niet zomaar mensen, maar niemand minder dan Emma Watson speelt de hoofdrol.
Vanaf Maart, 2017

Guardian of the galaxy 2
De zoektocht is nog niet voorbij. Dit is het vervolg naar de ouders van Peter Quill, gewoon met de oude vertrouwde cast.
Vanaf Mei, 2017

Cars 3
Heb jij Cars 1 en 2 nog niet gezien? Hurryp up! Want je hebt nog tot juni voordat de volgende film uitkomt.
Vanaf Juni, 2017

Pirates of the caribbean: dead men tell no tales
Het is alweer vijf jaar geleden dat Johnny Depp in zijn rol als  Jack Sparrow kroop. And now he's back! Nu maar hopen dat ze Orlanbo Bloom ook weer hebben weten te strikken.
Vanaf Juli, 2017

Thor Ragnarok
Er is een derde Thor film in zicht. Je moet nog even geduld hebben, maar we kunnen wel alvast verklappen dat Chris Hemsworth in ieder geval terugkeert.
Vanaf November, 2017

Coco
Hmm, deze film blijft voor ons nog een mysterie. Coco is geïnspireerd op de Dag van de Doden en verder laat Disney nog weinig los.
Vanaf November, 2017

Cruella
YES! Last but not least. Dit keer geen tekenfilm, maar niemand minder dan Emma Stone speelt de hoofdrol. Wij zijn heel benieuwd hoe zij het als Cruella gaat doen.
Vanaf December, 2017

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden SWEETANI

    Ik kijk het meest uit naar Beauty and the Beast, en verder ben ik ook benieuwd naar de film Cruella!

  1. 1