Beauty

Deze (seksuele) namen van beautyproducten durf je niet aan je moeder te vertellen

3
...

Beautyproducten... Elke nagellak, elke blush en elke oogschaduw van ieder merk moet een nieuwe naam hebben. Daarbij hebben merken natuurlijk het liefst een naam die opvalt én makkelijk te onthouden is. Deze combinatie van eisen zorgt in sommige gevallen voor hilarische namen! Zin om wat te lachen hebben? Lees dan hier de meest hilarische namen van beautyproducten.

Oh, oh, wat zijn we toch dol op beautyproducten met gekke namen! Het feeft toch iets unieks aan jouw favoriete nagellak of mascara. Maar soms gaan merken wel heel ver om op te vallen. Soms spreek je de naam van jouw blush liever nooit hardop uit. Het klinkt gewoon raar of te grappig voor je vrienden. Of erger nog: iemand krijgt er gekke ideeën bij. Daarom, nu voor eens en altijd, noemen wij alle gekke namen van producten op. Om ze daarna nooit meer hardop te hoeven zeggen. 

Slaan gewoon nergens op
Als eerste hebben we de product namen die gewoon helemaal nergens op slaan. Want wat moet je nou denken van een nagellak die 'Ants in my Pants' heet? Of een lipgloss die 'Grandma' genoemd is? Lekker classy! Maar op nummer één van vage beautynamen staat de CHI nagellak 'Double-Fisted Fuchsia'. Geen idee wat de bedenkers dachten toen ze deze naam aan de nagellak gaven...

Seks, seks en meer seks
Als er iets is waar merken dol op zijn dan is het namen aan producten geven die met seks te maken hebben. De meesten doen het op een symbolische en vage manier zodat het niet echt opvalt, maar sommigen zijn ook heel recht voor zijn raap. Zoals de 'Stripper To Go' nagellakremover doekjes van Deborah Lippmann. Of de 'Turn Me On' zelfbruinende bodylotion en de 'Better Than Sex' mascara. En laten we natuurlijk niet de 'Lashgasm' mascara vergeten.


Gay and fabulous
Zodra het woord gay in de naam van een product voorkomt ben je er bijna zeker van dat het glitters heeft. Zo ook de nagellak 'Gay Ponies Dancing in the Snow' en 'Glitter and be Gay' natuurlijk. 

Suggestief 
Tot slot zijn er ook nog de suggestieve namen van producten die wel een beetje ver gaan. Maar vooral ook gewoon heel vaag en raar zijn. Zo bestaat er een lippenstift die 'Underage Red' heet en een nagellak die 'Cuff Me and Stuff Me' is genoemd. 

Schelden en drinken
Ooit gehoord van de nagellak 'Hangover' van Urban Outfitters? Spoiler: het heeft net zo'n vies kotskleurtje als je je waarschijnlijk al inbeeldt. En wat dacht je van een lippenstift van Urban Decay die 'F-Bomb' heet? Deze kleur had eigenlijk alleen maar onschuldiger geklonken als ze het echte scheldwoord er op hadden gezet. 

Lees ook: 

Bron, bron, bron, bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 8 maanden geleden fleurdk

    grappig artikel, gelukkig perle bleue normaal noemt

  • 8 maanden geleden Galaxy

    Seksistisch = discrimineren op basis van geslacht (meestal tegenover vrouwen gebruikt)

  • 8 maanden geleden Kim van der Horst

    Volgens mij is dit niet wat seksistisch betekent toch? Verder wel een super grappig artikel

  1. 1