Lifestyle

'Ik at 5 verschillende dingen om erachter te komen of mijn vagina anders zou smaken'

3
...

In hoeverre heeft hetgeen dat je eet invloed op hoe je vagina ruikt of zelfs proeft (tijdens orale seks)? Eén vrouw kwam op het geniale idee om het simpelweg eens uit te testen. Zij besloot om vijf verschillende dingen te eten die de smaak van haar vagina zouden kunnen beïnvloeden en haar vriendje - note: tijdens het experiment waren ze twee maanden aan het daten - nam de proef op de som. Letterlijk. Lees snel verder voor het eindresultaat.

Editor Carrie van de website Self.com kwam op het idee om te testen wat voor invloed eten heeft op de smaak van je vagina. Dus hoe doe je dat het beste? Door verschillende voedingsmiddelen tot je te nemen en (in dit geval) haar vriend te vragen om op onderzoek uit te gaan. En met onderzoek bedoelen dat hij haar beft - want dat is toch echt de beste manier om erachter te komen hoe het nu 'proeft' beneden.

Ananas
Het eerste experiment was met ananas. Sommige mensen beweren dat ananas de geur van de vagina kan veranderen, maar aangezien dat nooit wetenschappelijk bewezen is blijft het een feit-of-fabel geval. Carrie at toch de ananas, wachtte een paar uur en nodigde toen haar vriend uit voor wat playtime. Hij wist wat de boodschap was en ietwat zenuwachtig vroeg ze uiteindelijk hoe het nu was. "Je proeft en ruik hetzelfde" is de eindconclusie.

Knoflook
Het feit dat knoflook de geur van borstvoeding kan veranderen was voor Carrie genoeg reden om het op haar lijstje te zetten voor haar proeftest. Ze nam haar vriend mee uiteten en vroeg overal extra knoflook bij. Zoveel, dat hun handen daarna naar knoflook stonken. Toen het eenmaal tijd was voor de test kwamen de twee bedrogen uit (of misschien was het beter zo...), want wederom was er niets aan de situatie veranderd. En óók haar vriend proefde niet anders - zelfs zijn sperma niet.

Mberry tabletten
Het derde product op het lijstje waren de Mberry tabletten. Tot zover waren de voedingsmiddelen teleurstellend, maar deze tabletten zorgen daarentegen wel voor verandering. De 'miracle fruit tablets' zorgden ervoor dat haar vriendje al binnen een paar minuten zei dat ze naar snoepjes smaakt. Hij noemt het zelfs 'paradijselijk'. Wauw!

Asperge
Carrie beffen viel iets minder in de smaak nadat ze asperges had gegeten. Tja, haar vriend moest toch eerlijk antwoord geven en hij kon het niet beter maken dan 'je smaakt naar asperge en gras'. Sterker nog, hij noemt het zelfs onaangenaam. Ai, als je van plan bent om wat wilde avonturen te beleven tussen de lakens kun je asperges dus beter vervangen door andere groenten.

Curry
Als je in bent voor actie kun je net als de asperges ook beter geen curry eten. Want hoewel Carrie nog steeds hetzelfde proefde en rook na het avondeten, was het de ochtend erna andere koek. Haar vriend omschreef de geur en smaak namelijk als 'funky'. Ehm ja, dat is misschien niet helemaal wat je zou willen. Haar vagina proefde zouter en rook een beetje gek.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 9 maanden geleden Claudia

    @hasnadima, in principe niet! is het zelfde idee als een man wat bier drinkt of iets anders eet. dan kan zijn sperma ook per dag al anders smaken. voeding wordt ook snel opgenomen door je lichaam, en scheid je binnen een paar uur al weer uit op welke manier dan ook.

  • 10 maanden geleden hasnadima

    Maar is het niet zo dat je die dingen voor een langere periode moet eten voordat het uberhaupt enige invloed kan hebben

  • 10 maanden geleden hasnadima

    Maar is het niet zo dat je die dingen voor een langere periode moet eten voordat het uberhaupt enige invloed kan hebben

  1. 1