Celebs

5 internationale influencers die binnenkort doorbreken

0
...

Sommige modeiconen groeien in één keer enorm hard en anderen zien we langzaam verdwijnen. Nu zien we weer nieuwe mode-influencers in de bloei die binnenkort door iedereen erkend zullen worden. Het zijn stuk voor stuk indrukwekkende vrouwen die actief zijn op verschillende gebieden. Maak je klaar voor ballerina’s​, artiesten, muzes en Instagram-sterren. 

Camilla Engstrom
Camilla is een schilder, illustrator en textiel-artiest. Ze focust zicht als textiel-artiest op vrouwelijke vormen. Haar stijl is Brooklyn-meets-the-art-world. Ze gebruikt graag retro kledingstukken in haar outfits, die lijken te komen uit vintage winkels. Camilla zegt: ''Mijn stijl is een uitbreiding van mijn persoonlijkheid''. Camilla's eigenzinnige kunstwerken en haar unieke kledingstijl hebben ervoor gezorgd dat ze enorm veel volgers heeft op social media. Ze zegt dat ze erg veel van kleding houdt, net zoveel als van schilderen. Volgens Camilla bereikt ze met kleding een grotere groep mensen. Door zowel met kleding als kunst te werken, hoopt ze vrouwen over de hele wereld te helpen om hun zelfvertrouwen te stimuleren. 

 


Lisa-Kaindé Diaz en Naomi Diaz
De Diaz-tweeling zijn Afro-Cubaanse influencers. Lisa-Kaindé Diaz en Naomi Diaz hebben een grote liefde voor muziek en mode. De tweeling is in de videoclip van Beyoncé's 'Lemonade' verschenen (jaloers!) en mogen aanwezig zijn in de Chanel 2017 Cruise show in Cuba. Naomi zegt: ''Ik vind overal inspiratie. Jezelf goed voelen terwijl je op het podium staat is heel erg belangrijk, zodat je je goed kan concentreren op je muziek''. De kledingstijl van de muzikale tweeling staat voor gedurfde patronen, sterke silhouetten en gelaagde lange kettingen. 

 

Een foto die is geplaatst door ARTA (@artachic) op

 


Julia Loomis
Julia is een documentairemaker en socialite. Julia zegt: ''Mijn persoonlijkheid en verantwoordelijkheid als filmmaker is om de rode draad te vinden tussen mensen om verhalen herkenbaar te maken. Ik wil dat de industrie, collega's en persoonlijke relaties weten dat ik een verbindend verhaal probeer te vinden in ieders leven''. Julia heeft twee verschillende stijlen, overdag beschrijft ze haar stijl als klassiek en in de avond meer als expressief. Volgens Julia is mode een vorm van zelfexpressie. 

 


Samantha Duenas
Samantha is een DJ, een vocalist en uitvoerend artiest. Ze is ook wel bekend op Instagram als @sosupersam. Sam beschrijft haar stijl als makkelijk, praktisch en heel erg cozy. Ze reist erg veel en spendeert veel tijd in de studio. Volgens Sam is de studio een plek waar je jezelf vrij en comfortabel zou moeten voelen. Sam's streetstyle looks bezorgen haar een heleboel likes op Instagram. Ze zegt zelf dat ze erin gelooft dat stijl niet iets is wat je draagt, maar hoe je het draagt. Want wat je ook aantrekt, als je er niet bij lacht en jezelf er niet zelfverzekerd in voelt, heeft het allemaal geen nut. Dit is volgens Samantha de belangrijkste vorm van zelfexpressie. 

 


Courtney Lavine
Courtney is een lid van het American Ballet Theatre. Ze heeft zoveel mogelijkheden gehad om zich als balletdanseres te verkleden voor verschillende optredens, waardoor ze veel inspiratie heeft kunnen opdoen door haar baan. Mode is volgens haar een vorm van kunst die je kunt dragen. De dansstudio is de plek waar ze haar kledingstijl heeft mogen ontdekken. Volgens Courtney is er ook een ballet-stijl buiten het podium om, zo probeert ze dagelijks uit te vogelen wat voor outfit ze gaat aantrekken tijdens haar balletlessen. 

 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook