Lifestyle

13 budget dates voor stelletjes om deze winter te doen

0
...

We snappen het. Buiten is het koud en van je banksaldo word je niet echt blij. Dan maar weer op de bank hangen met je vriend? Eh, dat kan leuker! Er zijn namelijk meer dan genoeg dates die je gewoon in huis kunt doen én die dus helemaal (of bijna) niks kosten. Wij dagen jullie uit: vink al deze dates deze winter af! 

Op date ga je niet alleen als je vrijgezel bent. Een relatie moet je onderhouden en dat betekent tijd voor elkaar vrij maken. En dus niet alleen hangen op de bank! De kou en een lege portemonnee zijn vanaf nu geen probleem meer om alsnog een leuke date te hebben met jouw lover. Veel plezier! 

1. Maak een slideshow met foto's van jullie tweetjes
En bekijk de slideshow onder het genot van een hapje en drankje. Herinneringen ophalen, niks is romantischer dan dat. Maak daarna nog een aantal foto's om de traditie voort te zetten!

2. Bekijk de zonsopkomst
De zonsondergang is magisch in de zomer en de zonsopkomst juist in de winter. Hup, vroeg uit de veren dus! Trek iets warms aan en bekijk samen hoe de dag begint. Enne, hij kan jou natuurlijk ook lekker warm houden :-). 

3. Romantische indoor picknick
De zomer is dan misschien wel voorbij, maar romantische picknicks niet! In het gras kun je prima picknicken, en op jouw warme kleed ook. Kijk wat je nog in huis hebt en maak hiervan een aantal hapjes. Denk aan verschillende sandwiches. Trek een flesje wijn open (mits je 18+ bent) en de picknick kan beginnen!

4. Maak plannen voor de zomer
Jullie zijn natuurlijk van plan om nog lang samen te blijven, dus waarom zou je niet nu al beginnen met het plannen van de zomer? Kijk naar welke concerten, (food)festivals en bestemmingen jullie zouden kunnen gaan. De komende maanden kunnen jullie je er samen op verheugen! 

5. Ga samen badderen
Heb je een bad? Pak je fijnste badschuim er maar bij, steek de kaarsjes aan en zorg eventueel voor iets lekkers. Eenmaal in bad kunnen jullie elkaar masseren en natuurlijk knuffelen. 

6. Bouw een fort
Dit is iets wat je misschien al heel lang niet meer hebt gedaan, daarom is het des te leuker om met je vriend te doen! Verzamel alle dekens en kussens die je hebt en maak daar een fort van. Als 'ie af is gaan jullie er natuurlijk in chillen!

7. Maak een playlist met jullie favoriete nummers
En geef een feestje voor twee personen. Losgaan op jullie favoriete nummers, of het nou een romantisch schuifelnummer of hilarisch dance-nummer is: jullie hebben geen duur kaartje voor een feest meer nodig!

8. Organiseer een karaoke-avond
Maakt niet uit of jullie kunnen zingen of niet. Want hé, jullie zijn toch maar met z'n tweeën. Maak het extra leuk en kies de nummers voor elkaar uit. Kun je hem ook nog een beetje pesten als hij Barbie Girl moet opvoeren ;-). 

9. Speel cocktailshaker
...Voor een avond. Shake de sterren van de hemel en laat hem jouw drankjes (met of zonder alcohol) proeven. Daarna worden de rollen omgedraaid!

10. Stel een bucketlist samen
Wat willen jullie écht samen gedaan hebben? Roadtrip door Amerika, een luchtballonvaart maken... geen idee is te gek! Laat jullie fantasie op hol slaan en daarna is het natuurlijk de bedoeling dat jullie de bucketlist gaan afstrepen. 

11. Speel strippoker
Want hé, als je iemand graag zonder kleren wil zien dan is het je vriend wel ;-). En wat er aan het einde van het spel gebeurt zien jullie daarna wel... 

12. Leer samen een nieuwe skill 
Altijd al Spaans willen spreken? Of Koreaans misschien? Of wat dacht je van een instrument spelen? Zoek op YouTube filmpjes op en ga aan de slag! En die Spaanse woordjes zijn natuurlijk een goed excuus om een tripje naar Barcelona te plannen ;-). 

13. Houd een spelletjesavond
Cluedo, Mens-Erger-Je-Niet of gewoon een potje kaarten. Verzamel alle spellen die jullie hebben en maak jullie klaar om een avondje ouderwets te puzzelen. Hartstikke gezellig op een winteravond en jullie zijn uren zoet. En je wil natuurlijk van hem winnen! #girlpower

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook