Lifestyle

5 Nederlandse YouTubers die een boek uitbrachten

0
...

We vinden het allemaal heerlijk om in onze vrije uurtjes in het leven van een ander te duiken. Wij zijn stiekem met z'n allen een beetje verslaafd geraakt aan het lezen van blogs en het kijken van vlogs. Ben jij inmiddels ook in het bezit van permanent vierkante ogen? Pak dan eens een boek! Wedden dat jij deze leuk vindt...

Mascha Feoktistova

Mascha ken je waarschijnlijk wel van haar website Beautygloss. Hier schrijft ze dagelijks over make-up, beautytrends en tutorials. Je kent haar ook van haar vlogs op YouTube-kanaal Vloggloss. Hier staat dagelijks om 6:00 uur een video online over haar dagelijkse leven. Vind jij haar vlogs leuk? Dan zijn haar boeken absoluut aanraders! Hier vertelt ze nog meer persoonlijke dingen die ze in haar vlogs niet bespreekt.

In 2014 schreef Mascha haar eerste boek Happy life, wat gaat over liefde, school carrière, familie en feedback krijgen. Kortom: eigenlijk over dingen waar iedereen in het leven mee te maken krijgt. Super interessant dus! In oktober komt haar tweede boek uit: Happy love life. Aan de titel raad je het misschiel al, dit gaat specifiek over de liefde. In dit boek deelt ze haar verhalen en levenslessen.

Happy Life €14,95 | Happy love life €14,95

Cynthia Schultz

Cynthia Schultz a.k.a Miss Lipgloss haar boek heet 'Beauty' en de naam zegt het waarschijnlijk al, dit boek gaat over alles wat met beauty te maken heeft. Ben jij dus een echte make-up lover? Dan is dit zeker een aanrader! Het boek is vooral leuk als je net begint met make-up. Er staan namelijk super veel handige tips en tricks in die wij nog niet wisten. Wat wij erg leuk vinden is dat Cynthia een persoonlijke twist aan het boek heeft gegeven, zodat het niet alleen maar over beauty gaat, maar ook een stukje uit haar leven laat zien.


Beauty €14,95

Enzo Knol

Moeten we nog uitleggen wie dit is? Eigenlijk heeft Enzo geen uitleg nodig. Hij is één van de meest populaire vloggers uit Nederland. Enzo wilde geen 'saai leesboek met zijn levensverhaal' op de markt brengen, maar juist een boek met veel foto's, interviews en tips. Nou dat is 'm gelukt! In het boek leert hij je hoe je moet vloggen, interviewt hij zijn fans en geeft hij een overzicht met de meest legendarische vlogs en de grootste bloopers.

Knolpower! €14,99

Serena Verbon

Welke basics moet je altijd in je kledingkast hebben hangen en hoe
combineer je de meest te gekke outfits? Hoe maak je in een
handomdraai heerlijke scrubs en lotions met ingrediënten
uit je keukenkastje of simpel en snel de mooiste decoraties
voor in huis? Dat vertelt Serena Verbon, die we allemaal kennen van haar website en Youtube-kanaal Beautylab, allemaal in haar boek Serena's Stijlgids! Het boek is een musthave voor iedere vrouw die houdt van beauty, mode, koken en interieur. 

Serena's Stijlgids €22,50

Bardo Ellens

Bardo Ellens is een Nederlandse videomaker op YouTube. Op YouTube heeft hij de kanalen BanjoMovies en BanjoTeam ProjectBardo. Hij maakt wekelijks video's op zijn kanaal met vooral heel véél humor. Hij schreef niet zomaar een boek, maar een boek met allemaal smoesjes. Smoesjes om geen straf te krijgen, smoesjes om zwart te reizen, om niet naar sportschool te gaan... Het boek is opgedeeld in verschillende thema's met smoesjes: over school, je carrière en je liefdesleven. De smoesjes zijn soms bruikbaar, soms ook niet, maar het is in ieder geval super grappig om te lezen.

1001 smoesjes €9,95

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook