Fashion

De limited edition armbanden die wij graag op ons wensenlijstje zetten

1
...

Wat zijn nu dingen waar jij écht gelukkig van kan worden? Wij hebben daar wel een paar ideeën over! Bijvoorbeeld van de zon, een leuke avond met vriendinnen of een fijne vakantie. Maar ook een nieuw jurkje met de perfecte pasvorm of mooie accessoires geven ons het ultieme geluksgevoel. En nu we het toch over mooie accessoires hebben... Van de volgende limited edition armbanden kunnen we niet genoeg krijgen!

Als de Girlscene redactie op jacht gaat naar nieuwe sieraden spot je Danique altijd bij de antieken vondsten (in Praag was ze niet weg te slepen bij winkels die antiek verkochten!), terwijl Emma niet bij het zilver weg te slaan is. Jep, van goede sieraden worden wij erg blij. Of het nu een ketting, ring of juist een armband is: in dit soort items willen we best investeren. Nu Buddha to Buddha met een limited edition collectie komt hebben we alleen nog maar oog voor deze armbanden. Love itttt.

Het sieradenmerk Buddha to Buddha ken je ongetwijfeld wel. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede sieraden die er ook nog eens leuk uitzien ben je bij dit merk altijd aan het goede adres! Vooral als je van zilver houdt. Maar wacht maar tot je de nieuwe limited editions ziet waar in totaal 10 zilversmeden vijf dagen (!) aan één armband werkten. Je betaalt er wat voor, maar dan krijg je er ook iets prachtigs voor terug. Wij worden er al hebberig van!


De limited edition collectie komt in een oplage van 150 stuks per armband en zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, waaronder de flagship store in Antwerpen.


Buddha to Buddha Esther Soul
€629


Buddha to Buddha Esther Strength
 €629

Met een prijskaartje van €629 (je betaalt voor de mannen limited edition armbanden trouwens €399) is het een flinke uitgave om zo'n armband jezelf cadeau te doen, maar daarom bestaan er tegenwoordig wensenlijstjes toch? ;-) De armbanden zijn ingelegd met de zwarte steen onyx en de witte steen bone en we zijn er nog niet helemaal uit welke nu precies onze favoriet is! *Droomt nog even verder*

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Buddha to Buddha

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden kopjechino

    Ik vind Buddha to Buddha zo lelijk en belachelijk duur lol

  1. 1