News

Selena Gomez stopt met optreden en de reden is hartverscheurend

4
...

Überknap, rijk én succesvol: we zouden zo een dagje ruilen met Selena Gomez. Op Instagram en Snapchat zien we dat ze een droomleven leidt. Maar wat we al die tijd niet wisten, is dat de zangeres de schone schijn ophield. Het gaat helemaal niet goed met Selena. Het gaat zo slecht dat de superster heeft besloten om een time-out te nemen. De reden van dit drastische besluit is hartverscheurend... 

Fans die een kaartje hebben voor één van Selena's aankomende optredens hebben dikke pech. De zangeres heeft al haar optredens afgezegd en onderbreekt haar carrière tijdelijk. Dit doet ze natuurlijk niet zomaar. Selena heeft last van paniekaanvallen en depressie. 

De superster heeft dit hartverscheurende nieuws in een persverklaring bekend gemaakt. Selena legt uit dat de het allemaal te maken heeft met haar ziekte lupus. "Zoals velen van jullie weten, ben ik een jaar geleden gediagnosticeerd met lupus. Het is een ziekte die op verschillende manieren kan uitpakken. Ik heb ontdekt dat lupus bij mij zorgt voor angst, paniekaanvallen en depressie'', legt Selena uit. 

Ze legt uit dat ze haar carrière op een laag pitje zet om te kunnen werken aan haar problemen. "Ik wil proactief zijn en me focussen op mijn gezondheid en geluk en heb besloten dat de beste manier om vooruit te komen is om wat tijd vrij te nemen'', zegt ze. Selena sluit de verklaring af met het bedanken van haar fans voor hun steun. "Jullie weten hoe speciaal jullie voor me zijn. Maar ik moet er nu voor zorgen dat ik al het mogelijke doe om me goed te voelen. Ik weet dat ik er niet alleen voor sta en door dit te delen hoop ik anderen aan te moedigen hun eigen problemen aan te pakken."

Selena zal op 18 oktober optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Of de zangeres dit optreden ook afzegt is nog niet bekend. 

UPDATE:
Selena Gomez heeft haar concert in Nederland afgezegd en zal op 18 oktober niet optreden in de Ziggo Dome.

Beeld: Getty Images

Lees ook: 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 4 maanden geleden annaK

  ik vind het zo zielig voor der maar poep dat net wanneer eindelijk een bekend in ons oud, dood nederland komt ( dat de helft van de beroemheden niet eens kent) het dan word afgelast maar beter geen concert dan dat zij zich ziek voelt

 • 1 jaar geleden ---

  Ik had al een vermoeden dat ze helemaal niet zo happy en zelfverzekerd was... Maar ik wens haar het beste toe!

 • 1 jaar geleden SWEETANI

  Ik ben een grote selenator en (normaal) ga op ik 1 november naar haar concert. Ik vind dit zo erg voor haar, maar ik zag het een beetje aankomen. Ik wil zo graag dat zo haar concerten in Europa niet aflast, maar natuurlijk wil ik ook dat ze terug gelukkig is. Depressief zijn gaat niet in één, twee, drie weg. Het enige wat we nu kunnen hopen dat ze snel terug de oude wordt! ❤️

 • 1 jaar geleden Claudia

  heftig voor haar, maar het is en blijft een persoon. En iedereen moet wel eens tijd voor zichzelf nemen om te zorgen dat je je weer goed voelt. jij blijft nog altijd voor jezelf het belangrijkste. hopelijk voelt ze zich gauw beter.

 1. 1