Beauty

Meisje contourt haar hele gezicht met highlighter en het is verschrikkelijk

26
...

Een paar jaar geleden had niemand nog van contouring gehoord, nu doet iedereen het. Contouring is ongetwijfeld dé populairste beautytrend van het afgelopen jaar. We hebben een aantal gekke varianten voorbij zien komen zoals het contouren van je voeten, maar dit meisje slaat ook wel aardig door. Mariya Lyubashevskaya gebruikt highlighter om haar HELE gezicht mee te contouren... Het is ongetwijfeld de gekste look die je in tijden hebt gezien.

Wait, highlighter om je héle gezicht mee te contouren...?! Dat was ook onze eerste reactie. Voor contouren gebruik je meestal bronzer en highlighter, en vooral highlighter moet je met mate en uitsluitend op bepaalde delen van je gezicht aanbrengen. Maar make-up artist Mariya Lyubashevskaya lapte alle regels aan haar laars en besloot om de bronzer achterwege te laten en uitsluitend highlighter te gebruiken. 

In een YouTube-video laat ze zien hoe ze haar bizarre highlight look maakt. Allereerst brengt ze twee lagen 'foundation' (aka vloeibare highlighter) aan. Daarna gebruikt ze poeder met een shimmer. Vervolgens brengt ze bronzer en blush aan, uiteraard met een flinke shimmer. Dan gaat ze in de weer met oogschaduw en voorziet ze haar wimpers van een likje mascara. Ze maakt de look af met - hoe kan het ook anders - highlighter op haar wangen, kin en lippen. Het resultaat is een belachelijke look...

Highlighter is een fantastisch beautyproduct en kan veel voor je gezicht doen. Maar uitsluitend highlighter op je gezicht? Je ziet er eerder uit als een buitenaards wezen... Not a good look als je het ons vraagt. Gelukkig ziet Mariya ook in dat het geen alledaagse look is, maar 'just for fun'. Of carnaval misschien?

Wat vind jij van Mariya's highlight look?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

26 reacties

 • 1 jaar geleden sweetiex

  het was een challenge gvd... Jullie meiden van de redactie moeten echt beter research doen. Nikki van Nikkitututorials heeft het ook gedaan. En waarom moeten jullie het persé belachelijk noemen? het toch duidelijk dat het niet een everyday look is?

 • 1 jaar geleden Hazel

  eigenlijk vind ik het wel vet. Niet voor de dagelijkse look natuurlijk

 • 1 jaar geleden X_Mini

  Er zijn toch geen regels voor make-up..... Ik vind het wel een mooie look!

  Wel een beetje jammer dat jullie meteen oordelen en zeggen dat het verschrikkelijk is.. Er werd gezegd dat het een look voor de lol is, maar nee...

  Ik vind het toch wel echt jammer van dit artikel Girlscene......

 • 1 jaar geleden Garrixer

  Ik vind het wel wat hebben heel erg origineel bedacht. Ze heeft van tevoren ook duidelijk gezegd dat het geen look is om te dragen, maar dat het meer voor de fun is. Het wordt wel erg afgekraakt door jullie.

 • 1 jaar geleden vanessa

  Een beetje too much, maar het heeft toch wel iets!

 • 1 jaar geleden rahma

  ik heb de video net gezien, en er staat letterlijk in de eerste seconde dat ze dit voor de lol doet en dat het niet echt de bedoeling is dat je zo naar buiten gaat tenzij je dat wilt.

  de titel slaat dus eigenlijk helemaal nergens op.

 • 1 jaar geleden Miss Melanin

  Ze lijkt wel een beetje op een pop, maar wel leuk om dat te proberen

 • 1 jaar geleden Christiane

  waauw wat zijn jullie lullig zeg..

 • 1 jaar geleden Goodlife

  Je kunt niet contouren met een highlighter, dus de titel klopt niet Gs..

 • 1 jaar geleden Dysis-Blog.simplesite.com

  ik vond het wel mooi . en verschrikkelijk is wel overdreven . maar ja , een typisch girlscene titel

 • 1 jaar geleden Chocolateduck

  Ik vind ook dat jullie haar belachelijk maken, zonder reden. Houd de artikelen een beetje gezellig please. We zitten hier niet op gossip girl verhaaltjes te wachten. Leuk filmpje...

 • 1 jaar geleden xxmerelxx31

  Om nou te zeggen dat het er verschrikkelijk uitziet is wel een beetje overdreven.. Het is natuurlijk ook niet bedoeld om dagelijks te dragen, maar bijvoorbeeld voor een fotoshoot. Daarvoor vind ik het er heel gaaf uitzien en erg creatief!

 • 1 jaar geleden lol

  op de foto is ze echt prachtig! Ziet er supermooi uit voor een foto! Maar om het dagelijks te dragen? nope to much for me

 • 1 jaar geleden Flowerlife

  Het is echt niet verschrikkelijk

  Juist creatief en origineel

 • 1 jaar geleden fleurdk

  Ik vind het mooi en artistiek is Ik heb natuurlijke highlight van mijn dagcreme

 • 1 jaar geleden Dromer

  Misschien is het een idee om de artikelen zoals dit als seventeen te schrijven? Krijg je op insta best een veel leukere reactie van:

  I woke up today to the most a amazing surprise, an article written on @seventeen's website about my highlighting video. I would never of thought that this silly little video I filmed for fun out of pure boredom and curiosity would turn into all this. My video has been shared on multiple Facebook pages with one of them getting 6 million plus views, countless tweets with the caption "When you get a new highlighter", and not to mention the queen of highlighting herself @jaclynhill retweeting a photo of my self bathed in highlight from this look! I just want to say thank you all for the love and support you have shown me it means more to me than you might even know. ❤️

 • 1 jaar geleden Dromer

  Ik vind het nog best een gave look, en ook al is het voor de grap wel goed uitgevoerd.

  Je zou denken dat nu pesten steeds bespreekbaarder wordt, mensen met een VOORBEELDfunctie, deze ook serieus zouden nemen en zouden proberen een VOORBEELD te zijn. Jammer dat het dan juist deze mensen zijn die zo belachelijk laag zijn dat ze zoiets als dit zo belachelijk gaan lopen maken. Ik vind het echt niet kunnen.

  Dit kan je toch geen artikel meer noemen? Dit zijn gewoon 279 woorden om iemand voor gek te zetten.

  Zou het toch echt bespreekbaar maken op de redactie, volgens mij is het door de lezers vaak genoeg aangegeven.

  Natuurlijk is dit een gratis site, wat ik dan ook echt waardeer en vaak vind ik het ook erg leuke artikelen maar dit is wel echt een kwalijke kwestie.

  Ik hoop heel erg dat jullie er eindelijk wat mee gaan doen.

 • 1 jaar geleden Cornflake

  Ik vind het stiekem anders wel leuk. Niet voor elke dag, uiteraard, maar stel voor bij een fotoshoot of iets dergelijks

 • 1 jaar geleden haribobeertjes

  Het enige waar ik aan kan denken is hoe het eruit zou zien op mijn acne huid :')

 • 1 jaar geleden NachoCheese

  Ook echt in de titel 'meisje' en later in het artikel 'make up artist'

  De titel is alsof een 13 jarig kind een highlighter heeft gevonden en dan probeert te contouren en dat mislukt. Vervolgens is het gewoon een filmpje voor de fun. Lekker uit zn verband gerukt. Ik dacht dat jullie dat misschien wel hadden geleerd op jullie opleiding maar blijkbaar niet.

 • 1 jaar geleden Just Me

  Het is idd niet voor het dagelijks leven maar ik moet wel zeggen dat ik het toch best wel gaaf vind van hoe hoe het eruit ziet. Dit is mooie look voor carnaval, en zelfs bij echte shoots zie ik het binnenkort nog wel terugkomen(thema).

  En wat ze hieronder zeggen klopt helemaal.

 • 1 jaar geleden Lola

  'en het is verschrikkelijk'

  In dit filmpje, wat voor de lol is gemaakt, wil ze laten zien dat iedereen tegenwoordig helemaal gek is geworden met het contouren en highlighten.. Wat ik verschrikkelijk vind is dat jullie keer op keer met titels van jullie artikelen alles uit zijn verband trekken

 • 1 jaar geleden PRECIIOUSX

  Eens met Faith. Er staat toch in de video dat het voor de fun is?

  Anyway, vind het zonde van de highlighter haha.

 • 1 jaar geleden Spekje

  Er staat toch dat ze het voor de grap doet? En al deed ze het omdat ze het serieus mooi vind, wie zijn jullie om te bepalen of dat goed of niet goed is? Laat iedereen lekker in z'n waarde.

 • 1 jaar geleden Linsey Linsey

  Dit is wel handig voor carnaval.

 • 1 jaar geleden Faith

  In de eerste seconde staat er al in beeld dat dit voor de lol is gedaan en dit absoluut geen draagbare look is. Beetje laag om haar belachelijk te maken...

 1. 1