Lifestyle

11 signalen dat jouw beste vriendin jouw soulmate is

2
...

Ga je met jou om, dan krijg je jouw beste vriendin er gratis bij. Jullie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zij is degene met wie je de slappe lach krijgt, bij wie je jouw ei kwijt kunt en met wie je makkelijk een maand op een onbewoond eiland zou kunnen zitten. Sommige mensen vinden dat hun lover hun soulmate is, maar jouw soulmate is toch écht jouw BFF. Althans, als je deze signalen herkent...

1. Zij is de eerste aan wie je groot nieuws vertelt
Als je bent geslaagd, je eerste baan hebt gekregen of zwanger raakt: zij is de eerste die het weet. Als er iets belangrijks in jouw leven gebeurt dan wil je niks anders doen dan het delen met haar. En als je het aan haar vertelt dan weet je zeker dat zij net zo enthousiast is zoals jij!

2. Je neemt haar woorden over
Zij zegt achter elke zin 'ofzo' en is dol op het woord 'tof'. Dat betekent automatisch dat jij deze woorden ook zegt. Tja, dat krijg je als je zoveel met elkaar omgaat. En kijk niet gek op als jullie dezelfde moves op de dansvloer doen, want uitgaan doen jullie natuurlijk ook áltijd samen.

3. Jullie hebben aan één woord genoeg
Je kijkt haar aan en je weet meteen wat er in haar omgaat. En andersom. Ook al zet ze haar grootste glimlach op, jij kunt er altijd doorheen prikken en ook zie je meteen dat die opmerking haar in het verkeerde keelgat schoot. Jullie zouden zo een tweeling kunnen zijn, zo goed voelen jullie elkaar aan.

4. 'TMI' komt niet in jullie woordenboek voor
Je vertelt elk detail uit je leven aan haar. En dan ook echt elk detail! Niks is jullie te gek. Als je een date hebt gehad dan moet alles besproken worden. Ze wil weten hoe hij ruikt, wat hij aan had en natuurlijk wat jullie hebben uitgespookt...

5. Je mist haar meteen zodra ze de deur uit gaat
Jullie dromen van een huis met z'n tweeën, dan kunnen jullie altijd samen zijn. Er komt namelijk altijd een moment waarop jullie afscheid moeten nemen. Het valt je elke keer weer zwaar, want het liefst ben je altijd met haar samen. Alles is namelijk een stukje leuker met jouw BFF!

6. Ze is er altijd voor jou
Meestal maken jullie leuke dingen mee, maar ook als er moeilijke dingen zijn dan is zij aan jouw zijde. Als het moeilijk wordt is zij degene die vraagt hoe het gaat en je oppept. En niet zo'n vriendin die ineens niets meer van zich laat horen zodra jij hebt aangegeven dat het even minder gaat.

7. Jullie houden van dezelfde dingen
Of het nu gaat om muziek of een tv-serie, jullie kunnen obsessen over dezelfde dingen. Het gaat zelfs zo ver dat jullie weleens dezelfde top hebben gekocht in de H&M, zonder dat jullie het van elkaar wisten. Soulmates!

8. Ze kent jou door en door
Ze weet hoe jouw kleuterjuf heet, welk nummer je luistert als je verdrietig bent en op welke leeftijd je ongesteld werd. Jouw BFF weet elk detail over jouw leven en jij die van haar. Jullie zouden absoluut een dikke tien krijgen voor een BFF-quiz!

9. Het is áltijd leuk
Of jullie nou losgaan op de dansvloer of een middag in bed liggen te Instagrammen zonder een woord tegen elkaar te zeggen: jullie vermaken je altijd samen. No matter what.

10. Ze is niet bang om je de waarheid te vertellen
Als je een afgrijselijke rok aan hebt dan is zij de eerste die het jou vertelt. Daten met iemand die jou niet goed behandelt? Dat laat zij niet gebeuren. Je BFF is altijd eerlijk tegen je, zonder dat het gemeen is. Ze heeft het beste met jou voor en daarom zal ze jou altijd de waarheid vertellen.

11. 'Twee zielen één gedachte' is jullie levensmotto
Het gebeurt regelmatig dat jullie elkaar op precies hetzelfde moment appen en precies hetzelfde denken over een situatie.

Is jouw beste vriendin ook jouw soulmate?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Demi

    elkaar aankijken en zonder nadenken hetzelfde woord zeggen

  • 1 jaar geleden Konijntje

    Alleen dat feilloos aanvoelen is er bij mijn BFF niet, maar ze heeft PDD-NOS (autisme) en problemen met sociale contacten, dus dat is logisch.

  1. 1