Celebs

Ken jij plus size model Ashley Graham al?

9
...

Size zero, hoezo? Plus size modellen komen langzaamaan de 'gewone' modellenwereld binnen en nemen rustig hun plekje in tussen de rest. Plus size model Ashley Graham deed het meteen goed en schreef historie door het eerste plus size model op de cover van Sports Illustrated te zijn. Ashley Graham gaat lekker! In dit artikel laat Girlscene je kennismaken met dit prachtige model.

De hype rondom Ashley Graham is begin dit jaar echt begonnen toen ze ineens op de cover van Sports Illustrated verscheen. Sports Illustrated is een Amerikaans tijdschrift dat elk jaar een speciale badkleding editie uitbrengt. In de editie van 2016 staat Ashley Graham op de cover en dit is voor het eerst dat er een plus size model op de cover staat! Maar wie is die Ashley precies en wat is haar verhaal? 

Ashley Graham is geboren in 1987 in het Amerikaanse plaatsje Lincoln in de staat Nebraska. Op haar twaalfde werd ze al ontdekt als model. Ze heeft in verschillende magazines gestaan zoals ELLE, Glamour, Harper's Bazaar en Vogue. Ze is bekend geworden met haar werk als lingeriemodel voor de winkel Lane Bryant. 

Ashley is een absoluut rolmodel voor veel (jonge) meiden. Ze heeft geen size zero, maar ze omhelst wel haar rondingen en maten. Haar Instagram staat vol met prachtige foto's waar wij alleen maar jaloers van kunnen worden. Onlangs heeft Ashley in een interview gezegd dat je kledingmaat niet uitmaakt, zolang je maar gezond bent. Ze heeft zelf maat 38 gehad, maar ook maat 48. Het maakte haar niet uit elke maat ze had, want ze was en voelde zich gezond en that's what matters! Wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn.

 

 

 

Leuke feitjes over Ashley Graham:
♥ Ashley is niet alleen model. Ze heeft ook een eigen lingerielijn ontworpen voor vrouwen met een grotere maat.
♥ Ondanks dat Ashley zelf steeds meer herkend en bekend wordt blijft ze heel nuchter. Zo deelt ze ook vaak leuke kiekjes van zichzelf met andere celebrities op haar Instagram account.
♥ Ashley is 1.77 meter lang en ze heeft maat 46-48.
♥ Ashley bezoekt vaak scholen om te praten over zelfbeeld en zelfvertrouwen. 
♥ Ashley werd op haar twaalfde al gescout!
♥ Ze ontmoette haar huidige echtgenoot Justin in 2009 en een jaar later zijn ze getrouwd.
♥ Ashley was ook het eerste plus size model op de cover van de gewone Sports Illustrated.
♥ Jennifer Lopez en Beyoncé zijn Ashley's grote voorbeelden.
♥ Ashley is obsessed als het om handtassen gaat. In een interview met Glamour zei ze het volgende: "I'm a bag girl. I have a couple of Chanel bags, some Givenchy and Céline. Put a good bag on your arm and you look expensive." 
♥ Ashley heeft een geweldige TED-Talk gegeven in 2015. Het filmpje bekijk je hieronder.

Lees ook dit artikel over Ashley Graham als eerste plus size model op de cover van Sports Illustrated.
 
Voorgevormde roze bh  /  Niet-voorgevormde rode bh


Wat vind jij van Ashley Graham? Weet jij nog meer nieuwe (plus size) modellen?

Bron, bron, bron, bron

Bedankt voor de tip, EM!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 1 jaar geleden Chocolateduck

  Ik ben het helemaal eens met Gathering!! Maat 36/38 is echt heel echt gemiddelde en ontzettend gezonde maat! Maar die maat zie je nergens... en Coco77Chanel ik begrijp totaal niet waarom je zo'n reactie plaatst aangezien het absoluut niets te maken heeft met wat zij zegt.... dat Ashley Graham geen gezond gewicht heeft wil nog niet zeggen dat ze moddervet is of obesitas heeft.

 • 1 jaar geleden BURNBABYBURN

  Het is goed dat volle vrouwen ook een kans krijgen, maar als zoveel vet hebt dat het ongezond is, moet je mensen toch ook stimuleren om af te vallen in plaats van het gewoon te accepteren?

 • 1 jaar geleden Coco77Chanel

  @Gathering Als je Ashley Graham "moddervet" vindt of dit een voorbeeld vindt van iemand met "obesitas" ben je stekeblind.

 • 1 jaar geleden Bicooo1

  Super mooie vrouw! Eigenlijk is het jammer dat het een aparte categorie 'Plus size' is, liever zijn er gewoon modellen in alle vormen en kleuren

 • 1 jaar geleden Gathering

  Dit is al veel vaker gezegt maar waarneer gaan we eens gezonde maatjes op de cover zetten? Niet graatmagere modellen, geen moddervette modellen, nee gezond maatje 36 of 38. Het zijn steeds de extremen. Als je het mij vraagt is dit gewoon aandacht vragen van het tijdschrift 'kijk ons eens vooruitstrevend zijn door een plus size model op de voorkant te zetten'

  Is dit mooi? Daar kunnen de meningen over verschillen. Maar met maat 48 ben je absoluut niet gezond, ookal 'voelt' ze zich zo. Dit soort uitspraken promoten het idee dat overgewicht en obesitas oke zijn zolang je maar goed in je vel zit. Zo werkt het niet.

 • 1 jaar geleden Oats

  Helemaal eens met @Lisette

 • 1 jaar geleden Lisette

  Ze heeft echt een goede positieve uitstraling en ik vind haar er mooi uitzien. Eigenlijk moet de modewereld allerlei soorten modellen "toestaan", want in het echte leven is ook elk meisje/vrouw anders. EveryBODY is beautiful.

 • 1 jaar geleden IGOT7

  Ze is echt heel knap en haar vorm is wow , maar er zijn ook vrouwen daartussenin.

  Ik hoop dat die ook kunnen shinen .

  One day..

 • 1 jaar geleden The Book Girl

  Ze is echt mooi! Ik vind het erg goed dat er steeds meer plus size modellen komen. Nu lijkt het net alsof je alleen model kan worden als je maatje 0 hebt...

 1. 1