Celebs

Ken jij plus size model Ashley Graham al?

Size zero, hoezo? Plus size modellen komen langzaamaan de ‘gewone’ modellenwereld binnen en nemen rustig hun plekje in tussen de rest. Plus size model Ashley Graham deed het meteen goed en schreef historie door het eerste plus size model op de cover van Sports Illustrated te zijn. Ashley Graham gaat lekker! In dit artikel laat Girlscene je kennismaken met dit prachtige model.

De hype rondom Ashley Graham is begin dit jaar echt begonnen toen ze ineens op de cover van Sports Illustrated verscheen. Sports Illustrated is een Amerikaans tijdschrift dat elk jaar een speciale badkleding editie uitbrengt. In de editie van 2016 staat Ashley Graham op de cover en dit is voor het eerst dat er een plus size model op de cover staat! Maar wie is die Ashley precies en wat is haar verhaal? 

Ashley Graham is geboren in 1987 in het Amerikaanse plaatsje Lincoln in de staat Nebraska. Op haar twaalfde werd ze al ontdekt als model. Ze heeft in verschillende magazines gestaan zoals ELLE, Glamour, Harper’s Bazaar en Vogue. Ze is bekend geworden met haar werk als lingeriemodel voor de winkel Lane Bryant. 

Ashley is een absoluut rolmodel voor veel (jonge) meiden. Ze heeft geen size zero, maar ze omhelst wel haar rondingen en maten. Haar Instagram staat vol met prachtige foto’s waar wij alleen maar jaloers van kunnen worden. Onlangs heeft Ashley in een interview gezegd dat je kledingmaat niet uitmaakt, zolang je maar gezond bent. Ze heeft zelf maat 38 gehad, maar ook maat 48. Het maakte haar niet uit elke maat ze had, want ze was en voelde zich gezond en that’s what matters! Wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn.

 

 

 

Leuke feitjes over Ashley Graham:
♥ Ashley is niet alleen model. Ze heeft ook een eigen lingerielijn ontworpen voor vrouwen met een grotere maat.
♥ Ondanks dat Ashley zelf steeds meer herkend en bekend wordt blijft ze heel nuchter. Zo deelt ze ook vaak leuke kiekjes van zichzelf met andere celebrities op haar Instagram account.
♥ Ashley is 1.77 meter lang en ze heeft maat 46-48.
♥ Ashley bezoekt vaak scholen om te praten over zelfbeeld en zelfvertrouwen. 
♥ Ashley werd op haar twaalfde al gescout!
♥ Ze ontmoette haar huidige echtgenoot Justin in 2009 en een jaar later zijn ze getrouwd.
♥ Ashley was ook het eerste plus size model op de cover van de gewone Sports Illustrated.
♥ Jennifer Lopez en Beyoncé zijn Ashley’s grote voorbeelden.
♥ Ashley is obsessed als het om handtassen gaat. In een interview met Glamour zei ze het volgende: “I’m a bag girl. I have a couple of Chanel bags, some Givenchy and Céline. Put a good bag on your arm and you look expensive.” 
♥ Ashley heeft een geweldige TED-Talk gegeven in 2015. Het filmpje bekijk je hieronder.

Watch on YouTube

Lees ook dit artikel over Ashley Graham als eerste plus size model op de cover van Sports Illustrated.
 
Voorgevormde roze bh  /  Niet-voorgevormde rode bh

Wat vind jij van Ashley Graham? Weet jij nog meer nieuwe (plus size) modellen?

Bron, bron, bron, bron

Bedankt voor de tip, EM!

Must reads 👀