Fashion

Fotodagboek: nieuwe musthave producten van Yves Rocher

1
...

Nog niet zo heel lang geleden kreeg Girlscene een uitnodiging van Yves Rocher op de digitale deurmat. Of we mee willen naar België om kennis te maken met hun nieuwe producten voor 2016. Uh, natuurlijk! Girlscene's Renée ging op pad met Yves Rocher en legde de hele dag vast. Bereid je voor op heel veel mooie producten, een Instagramwaardige locatie en super lekker eten.

Ik - Girlscene's Renée - heb tijdens mijn dagje in België veel foto's gemaakt om alles vast te leggen. Yves Rocher presenteerde hun nieuwe producten voor 2016 en Girlscene mag je alvast een sneak peek geven. Ik ben in ieder geval onder de indruk, vooral de make-up staat hoog op mijn wishlist! Kijk je mee?


Op Schiphol met Lisa van Fashionscene! Even wachten op de Thalys...


Eerst even kijken waar we zitten. We moeten instappen bij nummer 13, dus dat betekent dat we eerste klas reizen. Chill!


De Thalys komt netjes om 09:33 uur aan op Schiphol. Tijd om Nina van het PR bureau te ontmoeten en kennis te maken met de rest van de pers.


Onderweg wordt er al goed voor ons gezorgd. Je kunt drinken krijgen wanneer je wil en zelfs aan een ontbijtje is gedacht!


Na een uur reizen arriveren we op het mooie Antwerpen Centraal waar ik nog even snel een foto maak voordat we met een bus naar de locatie rijden.


Kijk hoe leuk dit busje is! Er is muziek, genoeg eten en drinken, WiFi... Zo overleven we de twee uur durende rit wel. ;-)


Yves Rocher heeft zelfs eigen jam in de bus gezet zodat je nog een croissantje of boterham kunt eten. Er is zelfs Yves Rocher honing en thee, maar het is helaas (nog?) niet te koop in de winkels.


Het weer doet de locatie niet veel goeds, maar jeetje: Yves Rocher koos een prachtige plek om hun nieuwe producten te tonen aan de pers. 
Je begrijpt vast wel dat ik niet kon stoppen met foto's maken, haha. Ieder hoekje was Instagramwaardig! En die lampjes om de bomen zouden niet misstaan in Girlscene's YouTube video's. ;-)


Inmiddels is het half twee en krijgt iedereen trek. Tijd om aan tafel te gaan!


We beginnen met zeebaars en groenten die zó lekker smaken. Lekkerder dan het er op de foto uitziet.


En duh, het toetje ging tot op de laatste kruimel op. 


Met een gevulde buik begonnen we aan de eerste presentaties van de middag. Hier maakten we onder andere kennis met nieuwe producten van de Yves Rocher Riche Crème lijn.


Fun fact: iedere 5 seconden wordt er een Yves Rocher Riche Crème verkocht. 


Even een #fromwhereistand! Ik koos voor een all black outfit (met mijn nieuwe Bershka broek van €20 die te gek is) en mijn oranje crossbody tas om een beetje kleur aan mijn outfit te geven.


Deze moet je onthouden: de geur rechts is echt to die for. Het Quelques Notes d'Amour parfum ruikt zo lekker.


Na skincare was het tijd voor de make-up workshop en als beautyliefhebber is dat natuurlijk mijn favoriete onderdeel!Zoveel leuke dingen! De mascara is echt fantastisch - als in: va-va voom wimpers - en de cushion foundation ziet er heel mooi uit op de huid. De foundation ligt vanaf februari in de winkels en die moet je zeker even testen. Enne... Als je wil dat Girlscene er een artikel over schrijft moet je zeker even een reactie achterlaten onder dit artikel.


En er komen nieuwe kleuren van de Yves Rocher Radiant Lip Crayons. Nice! In dit artikel zie je de kleuren die nu verkrijgbaar zijn.


Nog een cool product: een soort lippotlood dat je lipstick matter maakt. Je brengt dit aan als een basis op je lippen en daarna breng je een kleur naar keuze aan. Vanaf het voorjaar verkrijgbaar zoals je op het etiket kunt lezen.


Genoeg make-up, tijd voor een pitstop bij de macarons. Ik hoef je vast niet te vertellen dat deze aan het einde van de dag op waren. ;-)


Na de make-up workshop kregen we een presentatie over de huidverzorgingsproducten van Yves Rocher. Leuk weetje: normaal komt een tube met een losse dop die je eraf draait, maar Yves Rocher is drie jaar bezig geweest om een verpakking te maken waarbij de dop vastzit aan de tube. De reden hiervoor? Hierdoor gebruik je 25% minder plastic per verpakking en dat is natuurlijk beter voor het milieu. 


Een favoriet op het Yves Rocher kantoor: deze scrub van suiker en verschillende boters. Iedereen zegt dat het naar cookie dough ruikt!


Een favoriet van mij: de Yves Rocher mango-koriander lijn. Als niet-koriander fan moet ik zeggen dat deze geur mij op een positieve manier heeft verrast. Hebben!


Om vier uur zijn de presentaties afgelopen en gaan we met heel veel informatie (en producten) terug naar Antwerpen. Sorry voor het prachtige licht. ;-)


En zoals dat gaat op een persreis: iedereen maakt meteen gebruik van WiFi om foto's op social media te plaatsen. Verder was het gezellig. ;-)


Om half zeven stappen we de Yves Rocher winkel binnen op Antwerpen Centraal. Wat blijkt? We krijgen nog meer cadeaus die we kunnen gebruiken voor artikelen en video's!


Hoe mooi ziet deze etalage eruit? Hier wil je gewoon kerstcadeautjes kopen.
De kerstcollectie is heel mooi en die highlighter (tweede foto) is echt fantastisch. 


Mag ik even aandacht voor deze glitters? Het zijn losse glitters voor je nagels en het ziet eruit als kerst in een potje. Love it.


Na het bezoekje aan de Yves Rocher winkel is het tijd om nog snel iets te eten (niet fotogeniek) en om met de Thalys terug te gaan naar Amsterdam. Thanks Yves Rocher!

Wat vind jij van het fotodagboek? Welke producten wil je graag op Girlscene zien?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden The_Girl_With_Brown_Eyes

    wauw, prachtig! ik ben zeer benieuwd naar de cushion foundation (review? ) en de mascara... eigenlijk wel naar alle producten!

    Mooie foto's weer!

  1. 1