Lifestyle

6 ideeën met washi tape voor je kamer

Een kamer leuk inrichten is een heel karwei, al helemaal als je weinig geld hebt. Niet iedereen (lees: vrijwel niemand) kan het zich veroorloven om de Zara- en H&M Home leeg te kopen ;-). Als je geen hoog banksaldo hebt dan moet je andere manieren verzinnen om een gezellige kamer te krijgen. Een goede dosis creativiteit én washi tape is het enige wat je nodig hebt om je kamer een boost te geven. Girlscene heeft 6 washi tape ideetjes voor je kamer verzameld. Kijk je mee? 


Bron

Als je net uit huis bent en een nieuwe kamer hebt dan wil je je er zo snel mogelijk thuis voelen. Foto's van je geliefden kunnen enorm helpen om je kamer persoonlijker te maken. Zo voel jij je binnen no time thuis! In plaats van fotolijstjes kun je kiezen voor washi tape. Handig als je niet mag boren van je huisbaas of als je een keer iets anders wilt. Koop washi tape in leuke kleurtjes en plak ze in leuke vormen om de foto heen zoals je ziet op de bovenstaande foto. Easy!


Bron

Je kunt een simpel bureau een stuk spannender maken met washi tape. Scoor extra brede washi tape (te koop bij o.a. HEMA) en plakken maar! Kind kan de was doen. 


Bron

Een muur in één kleur is leuk, maar het kan ook snel vervelen. Een goedkope en simpele oplossing is -je raadt het al- washi tape! Met behulp van washi tape kun je een leuk patroontje op je muur creëren, denk aan de skyline van New York of een hartje. Teken het figuur eerst met een potlood en lineaal op de muur en plakken maar! Ook een voordeel: als je het weer zat bent dan trek je het er zo weer af. Goedkoop én lang niet zoveel werk als je muur verven. 


Bron

Een saaie lamp in je kamer? Geef hem een boost met washi tape! Koop washi tape in leuke patronen en kleuren, en plak de stroken op jouw saaie lamp. Je kunt het zo simpel of moeilijk maken als je zelf wilt, dus laat je eigen creativiteit de vrije loop!  


Bron

Een snoer wil je het liefst verbergen – erg leuk ziet het er namelijk niet uit. Door alle apparaten die we hebben is het bijna onmogelijk om geen één snoer zichtbaar te hebben en daarom is washi tape jouw redder in nood! Plak washi tape om de snoeren, ineens zien ze er een stuk leuker uit. Nooit meer ongezellige snoeren in je kamer, hoera! 


Bron

Het is misschien nog iets te vroeg voor kaarsjes, maar dan heb je wel vast een leuk idee voor de herfst. Fleur waxinelichtjes op met washi tape. Het is zo makkelijk en kan zoveel voor de sfeer in je kamer doen! Tip: kies voor washi tape in de kleur van het seizoen. Tijdens de kerstdagen kies je bijvoorbeeld voor rood, groen, zilver en goud. Dat maakt het extra gezellig! 

Wij hebben de ideetjes voor je verzameld, het enige wat jij hoeft te doen is washi tape scoren! Wij hebben de leukste washi tape voor je geselecteerd: 


HEMA, €0,95 / HEMA, €0,95
HEMA, €0,95 / HEMA, €0,95


HEMA, €1,95 / HEMA, €0,95 / HEMA, €1,95

Welk washi tape idee ga jij uitvoeren? 

Must reads 👀