Fashion

How to: de midi rok dragen in de winter

Tot voor kort zouden we de midi rok ouderwets noemen, maar deze 'tot over de knie reikende' rok is op dit moment hipper dan hip. De rok hoeft helemaal niet tuttig te zijn. Juist niet, als je hem maar goed combineert! Er is geen rok meer comfortabel en stijlvol dan de midi. Wat wil je nog meer? Wij laten je zien hoe je deze winter de rok kan dragen.

Oversized trui
Onze favoriete item om de midi rok in de winter te stijlen is een oversized trui. Niets is beter dan het contrast tussen een vrouwelijke rok en een stoere trui. De mode van nu houdt van dit soort gekke combinaties. Voornamelijk de combinatie van mannelijk en vrouwelijk of klassiek en stoer. Durf te spelen met dit soort contrasten.

Overknee laars
Mocht je snel last hebben van bibberende benen in de kou dan is de overknee laars de perfecte uitkomst voor jou. Al veel stijliconen hebben we de afgelopen tijd in een midi rok gespot met een paar hoge laarzen eronder. Dit geeft een zeer stijlvol effect. Je benen zullen helemaal bedekt zijn en dus heerlijke warm blijven.


Bron

Long-line coat
Wij houden van de combinatie van de midi rok en een lange winterjas. Deze combinatie maakt je namelijk heel lang en slank. Weer een hele stijlvolle manier van combineren. We love it!


Bron

Sneakers
Als jouw stijl stoerder en comfortabel is, hoef je zeker niet de midi rok in de winkel te laten hangen. De rok is heel goed te combineren met stoerdere items, en ook zeker met sneakers. Je outfit zal hierdoor sterk en opvallend zijn.

Wat vind jij van de midi rok? Ben je er gek van of moet je er nog aan wennen? Hoe zou jij hem combineren deze winter?

Geschreven door Sophia Molen van Blog and The City en Tao of Sophia

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

Must reads 👀