Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Dakota Fanning en Kendal Jenner tot Sarah Jessica Parker en Victoria Beckham. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Vanessa Hudgens

In Los Angeles was Vanessa gezellig aan het lunchen. Ze draagt een destroyed denim jeans met daarboven een witte tank top. Haar broek met gaten is helemaal volgens de laatste trends. Haar bruine riem matcht weer met haar schoenen. Simpele outfit, maar prima voor een lunch! 

Beyonce

Queen B werd samen met Jay Z gespot bij het Picasso museum. Zo te zien is het prachtig weer. Beyonce kiest voor een legergroen panterprint jurkje met een open accent bij haar buik. En spotten we daar niet ook de übertrendy plaktattoo zowel op haar been als buik?!

Adriana Lima

Gespot op het vliegveld van Los Angeles. Wij vinden dat Adriana een prima outfit heeft aangetrokken om mee in het vliegtuig te stappen. We like de panterschoentjes. 

Hailey Baldwin

Hailey draagt wederom een broek met grote gaten. Daarboven heeft ze een gestreepte crop top. Ze was samen met haar vriendin Kendall Jenner in New York. Haar slip-ons maken deze trendy outfit af. 

Paris Hilton

De diva ging gezellig lunchen in dit popperige jurkje. Dit deed ze niet in een luxe restaurantje, maar bij Subway. Paris, misschien is dit toch echt een beetje overdressed. Alles matcht gelukkig wel goed bij elkaar. 

Gwen Stefani

Black, white en metallic. Gwen weet hoe ze dit goed bij elkaar moet combineren. Haar rode lippen zorgen voor een knaleffect en dit staat haar prachtig.

Kristen Stewart

Ook Kristen arriveert op het vliegveld. Comfy outfit, denim gilet, jeans en zwarte gympen. Ze ziet er alleen een beetje uitgeput uit…

Amanda Seyfried

Amanda brengt een bezoekje aan het filmfestival. Wauw wat ziet ze er goed uit! Haar schoenen passen perfect bij haar jurkje. Ze houdt zich ook aan de trends, haar kanten shirtje bevestigt dit. Beauty! 

Willow Smith

Willow gaat voor een Disney look en gekke sokken. De sokken matchen qua kleuren gelukkig wel bij haar oversized trui. Willow heeft haar haren weer in een gewaagde coupe laten kleuren, we like!

Miley Cyrus

Volgens mij komt Miley net uit de speelgoedwinkel gewandeld… Tja opvallend is het wel en stiekem kan ze het ook wel hebben! De Adidas sneakers wijken net iets te veel af door de zwarte kleur, maar ach met de rest van het kleurspektakel heeft ze de toon al gezet 😉

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀