Lifestyle

Deze geluksmomentjes maken jouw dag een stuk beter

Heb jij ook wel eens zo’n dag dat je het liefste weer je bed in kruipt om er vervolgens nooit meer uit te komen! We get you! Maar hey, stel nou, je gaat er er dan tóch uit: let dan eens goed op! Deze geluksmomentjes maken jouw dag namelijk stukken beter! 

Die ene nieuwe zachte trui 

Wat is er nou lekkerder dan die leuke, net nieuwe en vooral zachte trui aan te kunnen doen als je net uit je bed stapt. Je bent vast meteen helemaal vrolijk bij de gedachte dat iedereen zal kijken naar hoe goed jij eruitziet en het is ook nog eens super comfi. Twee vliegen in één klap! 

Die ene leukerd die naar jou lacht 

Ja jij ja, hij of zij lacht naar jou! Je zwijmelt weg en je dag is helemaal gemaakt. Toch? 

Een leuke herrinering die weer naar boven komt 

We herkennen het allemaal: iemand zegt wat en er popt ineens weer een herinnering naar boven. Je hebt een enorm binnenpretje en je dag is weer gemaakt! Gelukkig heeft niemand het door. 

Iets terugvinden dat je kwijt was

De fijnste lipstick die je kwijt was of het laatste elastiekje die je had weer terugvinden; het voelt alsof we de loterij gewonnen hebben. Dat je daar zo blij van kan worden? OMG!

Als iets niet doorgaat, terwijl je er heel erg tegenop keek

Die toets voor wiskunde waar je totaal niet voor geleerd hebt of je afspraak bij de tandarts, wat kan het een opluchting zijn als dat niet door gaat! Jouw dag kan niet meer stuk! Vergeet je nu niet te leren voor je toets?