News

Deze Nederlandse vlogger krijgt een eigen realityserie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lili Reinhart haalt keihard uit naar een fan die Cole Sprouse beledigt, Kim Kardashian en Kanye West hebben groot nieuws, Zayn Malik heeft een nieuwe videoclip en deze vlogger krijgt een eigen realityserie.

Als je aan Cole Sprouse komt, kom je aan Lili Reinhart. Dat werd een fan pijnlijk duidelijk nadat ze had geklaagd over de acteur. De fan liep Cole tegen het lijf in Vancouver, maar de ontmoeting was niet wat ze ervan had verwacht. De fan was zo kwaad dat ze haar ongenoegen uitte op Twitter en geen goed woord over had voor Cole. Ze noemde de acteur ‘extreem onbeleefd’, en noemde de rest van de cast ‘walgelijk en onaardig’. Lili kwam de tweets van de fan tegen en besloot om terug te slaan. “Je hebt niet het recht om VREEMDEN zomaar te knuffelen, alsof je ons kent,” schrijft de actrice. “Wat jij deed was niet cool en ongepast. De blondine neemt het op voor haar vriend en verklaart dat de fan juist onaardig deed. “Het is makkelijk om ons zwart te maken, want jij denkt dat we jou er nooit op zouden aanspreken. Nou, hier heb je het.” Het is duidelijk: don’t mess with Lili & Cole! 

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Het gerucht deed al langer de ronde en nu is het officieel: Kim Kardashian en Kanye West verwachten hun derde kindje. Het glamourkoppel heeft de hulp van een draagmoeder ingeschakeld. De realityster heeft moeite met zwanger raken en veel problemen gehad tijdens de zwangerschappen van North en Saint. De draagmoeder zou sinds mei zwanger zijn en krijgt volgens ingewijden 45.000 dollar voor het dragen van Kimye’s baby. Het geslacht van de baby zou ook al bekend zijn: een meisje! 

Toen Zayn aankondigde dat hij uit One Direction stapte, waren we er kapot van. Inmiddels zien we in dat dit de beste beslissing ever was voor Zayn. De zanger maakt muziek waar hij volledig achter staat en dat hoor je! Deze week lanceerde hij de videoclip van zijn single Dusk Till Dawn die hij met Sia heeft gemaakt. En wat voor een! De beelden zijn zo prachtig, het lijkt net een film. 

Watch on YouTube

Negin Mirsalehi tilt vloggen naar een hoger niveau. De fashion blogger is al een tijdje actief op YouTube en filmt hiervoor een deel van haar leven, maar ze pakt het nog groter aan. Negin lanceert Negin Mirsalehi: Real Life Daily, een ‘instant reality series’ die laat zien hoe ze haar carrière, privéleven en relatie onderhoudt. Ze verruilt haar vlogcamera voor een echte cameraploeg! Vanaf maandag uploadt de blogger elke dag een video op YouTube waarin ze je meeneemt in haar internationele jetsetleven. 

Beeld: Getty Images