News

Best combo ever: Er bestaat nu een hamburger gemaakt van chocolade

Dat wij op de Girlscene redactie groot fan zijn van chocolade is natuurlijk geen geheim meer. Wij ontvangen regelmatig pakketjes chocolade met de gekste smaakcombinaties en wij vinden het dan ook helemaal niet erg om dat even voor te proeven ;-). Over bizarre smaakcombinaties gesproken… Vandaag hoorden wij dat er zelfs een hamburger van chocolade bestaat. Wij. moeten. dit. hebben. nu.

Chocolade + hamburger

Ja, je leest het goed. Een hamburger mét chocolade. Toen wij dit nieuws hoorden moesten wij natuurlijk gelijk weten waar wij deze hemelse combinatie kunnen uitproberen. Lucky you, als jij vlakbij Delft, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam woont, want deze hemelse burger wordt geserveerd in het pop-uprestaurant Burger Atelier by Diego van de awardwinning chef Diego Buik, en zit gevestigd in bovenstaande plaatsen.

Proeven?

De hamburger is gemaakt van black angus, een pure chocolade-barbecuesaus, augurk, sla, geroosterde hazelnoten en geraspte chocolade met hazelnoot en wordt geserveerd op briochebrood. Morgen krijg wij de kans om zo’n (hopelijk) heerlijk burgertje uit te proberen, dus volg ons op Instagram om te zien wat onze eerste reactie is na het eten van deze combinatie.

Must reads 👀