Lifestyle

Yes: ‘Het Geluid’ op Qmusic is terug! Raad jij wat het is?

Heb jij vorig jaar ook het hoofd gebroken over het mysterieuze geluid van Qmusic? Wist je écht niet wat het was of dacht je achteraf: ‘Ik wist het!’. Dit jaar komt Qmusic terug met een nieuw geluid. Dat betekent: nieuwe ronde, nieuwe kansen! Uiteraard hebben wij ook een poging gewaagd, maar hij lijkt dit jaar moeilijker dan ooit… Wij hebben echt geen flauw idee. Weet jij wat het is?

Het grote mysterie is terug: Het Geluid op Qmusic. Heel Nederland probeert te achterhalen wat het geluid is, want we weten inmiddels: elk uur dat het geluid niet wordt geraden wordt het €100 meer waard. Beluister hier het geluid. Wij laten onze hersens nog even kraken… Denk jij het te weten?

Doe mee!

Weet je het zeker? Doe dan nu mee! Vanaf dit jaar meld je je aan via de gratis Qmusic app. Hiermee meld je je automatisch aan om mee te spelen op de radio en vanaf € 10.000 kun je ook meespelen met het spel in de app. Download dus de app, zorg dat je ingelogd bent en druk op de button ‘Doe mee met Het Geluid’.

qmusic, het geluid, win

Dus weet jij zeker dat je het antwoord hebt, maar ben je nog geen 18? Fluister dan even je ouders het antwoord in en zorg dat zij meespelen via de Qmusic app.

Beeld: iStock

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Qmusic

Must reads 👀