Films & Series

Jaaaa! Het einde van Pretty Little Liars is misschien nog NIET in zicht

Hanna, Aria, Spencer, Alison en Emily… WAT DOEN JULLIE ONS AAN? Het einde van seizoen 7 – aka: het allerlaatste seizoen – komt dichterbij dan ooit en dat betekent dat we afscheid moeten nemen. Of niet? De Liars hebben namelijk een grote wens en die wens kan zo maar groot nieuws betekenen. Girlscene vertelt je er alles over.

We zien nog niet helemaal een leven zonder de serie Pretty Little Liars voor ons, maar binnenkort moeten we er echt aan geloven. Mocht je al in een rouwproces zitten: no worries. Droog je tranen, want als het aan de meiden ligt is het einde van Pretty Little Liars nog lang niet in zicht.

De Liars hebben namelijk in een interview laten weten dat het inderdaad tijd is dat de serie stopt, maar ook dat ze er compleet voor openstaan om over een paar jaar terug te keren in hun rol voor een Pretty Little Liars film op het witte doek. En dat is fantastisch nieuws! Sasha (Alison) vindt namelijk óók dat er nog meer te vertellen valt en Shay (Emily) vult aan dat Sex And The City zelfs twee films kreeg, dus we kunnen alleen maar dromen dat er nog een film op de planning staat. Shay: “Het zou zo fijn zijn om de Pretty Little Liars over vijf jaar weer te zien.”


Ook Troian (Spencer) ziet een film wel zitten, maar dan moet het wel een goed verhaal zijn. “We houden ervan om samen te werken en we zouden iedere kans aangrijpen, maar het hangt wel van het verhaal af. Hoe verschrikkelijk zou het zijn als we tien jaar zouden wachten en met een filmen komen waarvan mensen denken: uh, wat is dit?”

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Cosmopolitan.com

Must reads 👀