Films & Series

The Vampire Diaries producer onthult zojuist MEGA aanwijzingen over de laatste aflevering

Ben je ook zo verdrietig dat niet alleen Pretty Little Liars ten einde loopt, maar ook nog eens je all time favorite The Vampire Diaries? We know the feeling. Straks zijn Damon, Elena en Stefan niet meer. *Pinkt een traantje weg* Om de pijn te verzachten heeft de producer van TVD in ieder geval al héél veel spoilers gegeven. Het is bitterzoet: maar hierdoor kun je niet wachten tot de laatste aflevering begint!

De laatste aflevering is hopelijk de allerbeste aflevering van alle seizoenen van The Vampire Diaries. Aan de andere kant is het ook een rot aflevering, want dat betekent namelijk dat het écht over is. Toch krijg je er door de nieuwe aanwijzingen van producer Julie Pec (wat een fantastische baan heeft zij) helemaal zin in, want oh, oh oh… Het wordt zó spannend.

*SPOILER ALERT*


Op Twitter vroeg ze aan fans om vragen te stellen over de serie en ze onthult veel. Heel veel. Kijk maar:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

OMG! Serieus? Alsof het niet bizar genoeg is dat Elena terug is, sterft er ook nog een main character. En hallo, Damon en Elena komen ‘face-to-face’. Wat heeft dat precies te betekenen? Toch een happy ending? En de laatste scène is in het huis van de Salvatores… Is het al maart? We kunnen niet wachten tot we iedere seconde van de aflevering hebben gezien!

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

Must reads 👀