Beauty

Deze beautyproducten wil jij toevoegen aan je make-up stash dit najaar

Perfect dekkende nagellak, super shiny highlighters en intense rode lipsticks. Wij krijgen geen genoeg van make-up en praten hier dan ook het liefst de hele dag over. Ben jij ook een echte beautylover en heb jij nooit genoeg make-up? Lees dan snel verder want vandaag testen wij weer nieuwe producten voor jullie uit.

Want een nieuwe maand, betekent een nieuwe Beautybox! Deze producten zaten in de box van oktober en hij is natuurlijk nog steeds te bestellen!

♥ Lookx Eye Rescue
♥ Lord & Berry Oogpotlood
♥ Affect Smooth Finished Pressed Powder
♥ Affect Eyebrow Shadow
♥ BeautyUK nagellak

Links zie je de Smooth Finish Pressed Powder, deze gebruik je na je foundation om alles goed op zijn plek te houden. Hij is niet megadekken, maar voorkomt wel een glimmend hoofd. Rechts een vrij donker wenkbrauwpoeder met een koele ondertoon. Scroll naar onder voor de swatches.

In de box zit ook een waterproof oogpotlood vna Lord & Berry en een nagellakje van BeautyUK.

Er zit een fijn puntje aan het oogpotlood. Hij is waterproof, blijft de hele dag goed zitten en overleeft prima een regenbui ;-).

Lord & Berry Oogpotlood ♥ Affect Smooth Finished Pressed Powder ♥ Affect Eyebrow Shadow

In onze beautybox zit een parelmoerkleurig lakje met glitters erin. We love glitter!Onze favoriet uit de box is dit Lookx oogserum. Save the best for last zeggen ze altijd toch? Deze hydraterende oogcrème voelt lekker verkoelend aan en gaat vochtverlies tegen.

Bestel de Beautybox hier voor maar €14,95 per maand.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀