Beauty

Deze vlogger krult haar haren met Cheetos en het ziet er fantastisch uit

Als je ervan houdt om je haren te krullen ken je de struggle. Welk apparaat kun je nu het beste gebruiken om de mooiste krullen te maken? Je hebt ongetwijfeld al veel manieren geprobeerd: van echte haartangen tot rollers en papillotten. Maar wist je dat je ook een fantastische krult krijgt als je Cheetos gebruikt? Kijk maar mee!

Hoe bizar dit ook mag klinken: je kunt je haar écht krullen met Cheetos. HUH? Jep, het idee is een beetje raar en je hebt er ongetwijfeld nooit aan gedacht om chips te gebruiken om een haarstijl te creëren, maar alles is mogelijk. YouTuber Grav3yardgirl – who else?! – is degene die op dit geniale plan is gekomen en hoewel we niet weten of we dit zelf zouden proberen staat deze look haar wél heel goed.

Deze YouTuber houdt er namelijk wel van om gekke video’s te maken. Bovendien werd haar krulmethode met marshmallows zó goed ontvangen dat ze door wilde gaan met deze ‘insanity’. Bereid je voor op heel veel energie (en een prachtige tutorial):

Watch on YouTube

En hoe opvallend is het dat ze zegt dat haar lokken helemaal niet vies voelen? Dat is waarschijnlijk de nachtmerrie van ieder meisje. Gelukkig dat het niet vies aanvoelt, maar wat we ons wel voorstellen is dat iedereen een whiff Cheetosgeur meekrijgt zodra je maar even met deze krullenbos een rondje draait.

Lees ook: