News

Gossip Girl(scene) week 29

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner laat haar litteken zien, de week waarin Taylor Swifts imago compleet veranderde, slecht nieuws voor Lady Gaga en Harry Styles is nog steeds in Nederland en moet heftige maatregelen nemen voor zijn eigen veiligheid.

Dit was de week waarin Taylor Swifts imago in duigen viel. Kim Kardashian plaatste een video van Taylor en Kanye’s telefoongesprek waarin de zangeres toestemming geeft om haar naam te gebruiken in Kanye’s ‘Famous’. Taylor gaf aan dat ze nooit toestemming had gegeven en dit filmpje is ‘bewijsmateriaal’ tegen haar. Duizenden mensen hebben zich tegen de zangeres gekeerd. Haar Wikipediapagina werd aangepast door haters, een muur is beklad met een RIP Taylor tekening en er zijn zelfs RIP Taylor T-shirts te koop. De zangeres houdt echter stug vol dat ze niet écht toestemming heeft gegeven, omdat hij de zin ‘I made that bitch famous’ nooit heeft overlegd. Helaas kan ze dit niet bewijzen, omdat ze het gesprek niet heeft opgenomen. Volgens TMZ overweegt Taylor nog steeds Kanye aan te klagen omdat hij het gesprek opnam zonder haar medeweten. Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd…

Kylie Jenner creëert graag een perfect wereldje op social media. Op Snapchat onthulde ze dat ze liever niet zoveel van zichzelf laat zien, omdat ze bang is dat anderen haar belachelijk maken. Daarom showt ze liever outfits en make-up looks dan dat ze iets persoonlijks vertelt. De realityster heeft een enorm litteken op haar been en die laat ze dan ook niet vaak zien. Deze week besloot ze om zich toch kwetsbaar op te stellen en liet ze zichzelf zien mét litteken. Dit litteken kreeg ze als kind toen ze met haar zussen verstoppertje aan het spelen was. Kylie klom over een hek, maar haar been kwam langs een punt van het hek. Ouch! Inmiddels zegt Kylie trots te zijn op haar litteken. 

Verdrietig Hollywoodnieuws. Lady Gaga en Taylor Kinney hebben hun verloving afgeblazen. De twee leerden elkaar in 2011 kennen op de set van een van Gaga’s muziekvideo’s. Ze gingen op een aantal dates, maar in 2012 werd het pas echt officieel. Sindsdien waren ze onafscheidelijk. Lady Gaga en Taylor zouden in het huwelijksbootje stappen, maar dat gaat dus niet meer door. De geruchten deden al de ronde toen de zangeres vorige week zonder verlovingsring werd gespot. Helaas zijn de twee dus echt uit elkaar. Waarom de ze uit elkaar zijn, is niet duidelijk. 

Harry Styles is nog steeds in Nederland. De zanger is in ons kikkerlandje voor de opnames van de film Dunkirk. De film wordt opgenomen in Urk. Als je hem wil spotten, weet je waar je moet zijn ;-). Maar je bent niet de enige met dit geniale idee. Sterker nog, Harry heeft zoveel last van pottenkijkers dat hij een fulltime bodyguard toegewezen heeft gekregen. De zanger filmt elke dag bij het IJsselmeer en daar verzamelen zich steeds meer fans die zich steeds gekker gedragen. Een aantal fans hebben zelfs de crew lastiggevallen. Omdat het niet meer veilig is voor Harry, gaat hij nu met een bodyguard door het leven. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, dat leven van een celebrity… 

It’s Insta official! Hoewel Miley Cyrus en Liam Hemsworth geen woord reppen over hun relatie, is het nu ein-de-lijk bevestigd. Met een Instagram foto! De zangeres plaatst een super zoete foto van haar lover. Daarop is Liam te zien met hun hond én hij draagt een shirt van Happy Hippie, het goede doel van Miley. “So much love in one pic….,” schrijft ze bij de foto. Hoe lief #goals! 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron