Celebs

Het kleine zusje van Demi Lovato lijkt bizar veel op Demi

Demi Lovato kennen we allemaal, maar wist je dat ze ook een zusje heeft? Madison De La Garza is inmiddels 14 jaar oud en zelf ook geen onbekende in Hollywood. Madison heeft in de serie Desperate Housewives gespeeld. De actrice is door de jaren heen flink veranderd en lijkt nu als twee druppels water op haar beroemde zus!

Demi en Madison schelen negen jaar, maar dat heeft hun band niet minder sterk gemaakt. De superster is dol op haar kleine zusje. Demi en Madison hebben dezelfde moeder, maar een andere vader. Vandaar dat ze zoveel in leeftijd verschillen. Demi is een enorme inspiratiebron voor Madison. De zangeres neemt haar mini me graag mee naar de rode loper en op Instagram staan er genoeg leuke selfies van de twee. 

Madison kreeg op jonge leeftijd een rolletje in Desperate Housewives. Ze speelde Juanita Solis, de eigenwijze dochter van Gabrielle en Carlos Solis. Als kind was Madison stevig, waar ze weleens mee werd gepest. Inmiddels is Madison veel afgevallen en zit ze nu beter in haar vel dan ooit. En ze lijkt door de jaren heen steeds meer op Demi!

Wist jij dat Demi Lovato een zusje heeft? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀