News

Dit wordt de nieuwe guest designer van H&M!

Goed nieuws voor alle modeliefhebbers! Er komt namelijk weer een nieuwe samenwerking aan tussen H&M en een groot modemerk en dat betekent dat je weer een datum in je agenda kunt noteren. De (kerst)collectie van H&M wordt spectaculair en OMG: we kunnen niet wachten om te vertellen wie de nieuwe guest designer is! Lees snel verder.

Zit je er klaar voor? H&M heeft zojuist bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken met niemand minder dan het merk Kenzo! Super leuk, want Kenzo is de laatste jaren erg hot en nu kan iedereen een echt Kenzo item scoren voor een H&M prijs. Wat is het plan nu? Creative Directors Carol Lim en Humberto Leon gaan niet alleen voor de dames een collectie ontwerpen, maar ook een heren- en accessoirescollectie. We like.

Wat kunnen we verwachten van de Kenzo x H&M samenwerking? Wij gokken op een speelse collectie! Kenzo staat bekend om de kleurrijke collecties met levendige prints, dus wij denken dat de items ‘fun’ uitstralen. Carol en Humberto hebben in ieder geval gezegd dat ze de samenwerking met H&M groots aanpakken en dat ze grenzen willen verleggen. Wij zijn benieuwd! 

Schrijf 3 november alvast in je agenda, want dan ligt Kenzo x H&M wereldwijd in 250 geselecteerde winkels.

Wat vind jij van dit nieuws?

Must reads 👀