News

Deze Pretty Little Liars-ster hangt vijf jaar cel boven het hoofd

In Pretty Little Liars doen mensen de gekste dingen waarvoor ze zo de gevangenis in zouden kunnen gaan, maar ook in het echte leven blijken niet alle acteurs lieverdjes te zijn. Een ster uit de serie wordt aangeklaagd en er hangt hem vijf jaar cel boven het hoofd. Ehm, wij gokken dat we dit personage de komende tijd niet in Pretty Little Liars zullen zien?!

Slecht nieuws voor alle fans van Andrew Campbell! De acteur die de rol vertolkt, Brandon W. Jones, wordt aangeklaagd en moet misschien vijf jaar de gevangenis in. Brandon is in Pretty Little Liars geen lieverdje, maar in real life ook niet! De acteur heeft ook rollen gehad in The Fosters en Unbreakable Kimmy Schmidt. 

Brandon is opgepakt omdat hij zijn buurman bedreigd zou hebben. De acteur had ruzie met hem en zou hierbij een pistool hebben getrokken. Het is niet duidelijk waar de ruzie over ging, maar kort nadat Brandon zijn pistool trok werd hij opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van een misdrijf met een vuurwapen, ondanks dat hij geen kogel heeft gelost. 

De advocaat van Brandon laat weten dat de acteur in het bezit is van een wapenvergunning en de ruzie plaatsvond bij het huis van zijn vriendin. “Brandon en zijn vriendin voelden zich bedreigd tijdens een aanvaring met de buren,” aldus de advocaat. Dit is niet de eerste keer dat Brandon in aanraking is gekomen met de politie. Hij werd in 2015 al eens opgepakt wegens het dragen van een vuurwapen in het openbaar. 

Schrik jij van dit nieuws? Vind jij het jammer dat we Andrew voorlopig niet in Pretty Little Liars zullen zien? 

Bron

Must reads 👀