Beauty

Vind de juiste shampoo en conditioner voor jouw haar

Voor sommige meiden is het een zoektocht die nooit stopt: de perfecte shampoo en conditioner vinden. De één ruikt niet lekker, de ander belooft glad haar, maar laat jouw haar juist pluizen. Maar de zoektocht kan stoppen, want Davines heeft een nieuwe haarlijn gelanceerd, voor elk haartype is een speciale shampoo en conditioner ontwikkeld. Check hier welke shampoo en conditioner perfect bij jouw haar past!

Wat is het?
Essential Haircare is de nieuwe lijn van Davines waarbij alle fornules sulfaat- en parabenenvrij zijn. En niet onbelangrijk; door deze producten te kopen, help je de natuur zelfs een handje. De producten bevatten actieve ingrediënten uit Italië die eraan bijdragen dat met uitsterven bedreigde plantensoorten in leven worden gehouden. Een win-winsituatie dus!

Minu – Gekleurd haar à la Katy Perry

De Minu lijn is rijk aan polyfenen waardoor het een kleurbeschermende werking heeft. Ook bevat de minu lijn een krachtig aminozuur met een beschermende werking op de structuur van het haar.

Nounou – Droog of beschadigd haar door highlights of stijlen à la Nicki Minaj

Beschadigd haar? Dan is de Nounou lijn perfect voor jou. De produten bevatten koolhydraten, eiwitten en zelfs vitamine C. Klinkt meer als voeding toch? Dat klopt ook, want door deze bestanddelen toe te voegen, hebben de producten een voedende en antioxiderende werking. Het extract is verkregen uit de pulp van tomaat waardoor het stimulerende en voedende eigenschappen heeft.

Momo – Droog of vochtarm haar à la Hilary Duff

Droog haar is niet per se beschadigd, dus geen reden om de schaar erin te zetten! De Momo lijn zit vol met vitamines en minerale zouten die een langdurig hydraterend effect op het haar hebben.

Love Curl – Golvend of krullend haar à la Rihanna

Girls with curls opgelet! Krullen kunnen snel inzakken, maar met de Love Curl producten krijgt je haar veerkracht en volume door het magnesium, ijzer, kalium en koper. 

Love Smoothing – Kroezend haar à la Solange Knowles

Kroes is leuk, maar het kan super pluizig worden. Maskertjes kunnen helpen, maar na een tijdje hebben ze niet zo veel effect meer. De Love Smoothing producten zijn speciaal ontwikkeld voor meiden met kroezend haar. Door de vetzuren krijgt jouw kroeshaar weer kracht en wordt het zachter.

Melu – Lang en beschadigd haar à la Fergie

Lang haar beschadigt helaas sneller dan kort haar. Niets aan te doen, behalve goede shampoos en conditioners gebruiken. De Melu producten bevatten aminozuren waardoor je haar gevoed en hersteld wordt.

Volu – Fijn en futloos haar à la Cameron Diaz

Helaas hebben veel Westerse dames fijn en futloos haar à la Cameron. Je kunt het voller maken textuursprays en droogshampoos te gebruiken, maar ook door de producten van de Volu lijn wordt jouw coupe voller. De mineralen en vitamines zorgen voor een voller kapsel.

Dede – Dagelijks gebruik

Een beetje afwisseling met shampoo is nooit verkeerd, dus ook voor het dagelijks gebruik zijn speciale producten ontwikkeld. De Dede producten bevat minerale zouten die een vitaliserend effect op het haar hebben.

Solu – Alle haartypes

Heb jij geen specifiek product voor jouw haar nodig? No worries, ook daar heeft Davines rekening mee gehouden! De Solu producten bevatten veel essentiële aminozuren en antioxidanten die geschikt zijn voor elk haartype.

De shampoo's kosten €18,50 en de conditioners €21,90. Je kunt alle producten van Davines bestellen op www.davinesshop.nl/davines.

Welke haartype heb jij?