News

UPDATE: Harry huilt om Zayn op het podium

Een zwarte bladzijde uit het leven van Directioners. Waar iedereen bang voor was is gebeurd. Zayn Malik heeft besloten om One Direction definitief te verlaten. Vorige week werd bekend dat hij een rustpauze neemt van de tournee in Azië. Helaas blijkt de pauze definitief te zijn. De vier heren moeten het nu zonder Zayn doen… Lees hier zijn officiële statement. 

Een doos tissues of een bak Ben & Jerry's is niet geheel overbodig vandaag. Zayn Malik maakt niet langer deel uit van One Direction. De geruchten deden al de ronde toen hij had besloten om te stoppen met de tournee in Azië wegens stress. Hij had laten weten dat het om een pauze ging, maar nu blijkt dat hij helemaal niet terugkeert naar de band. 

"Mijn leven met One Direction is beter geweest dan ik ooit had durven dromen. Maar na vijf jaar heb ik het gevoel dat het tijd is om de band te verlaten." zegt Zayn in zijn statement. De zanger wil graag een normaal leven leiden: "Iemand die gewoon kan relaxen en een privéleven kan onderhouden. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb en ik weet dat deze mannen de beste band van de wereld zullen blijven."

De andere jongens vinden het heel erg dat Zayn stopt met One Direction. "We vinden het heel erg dat Zayn vertrekt, maar we respecteren zijn beslissing en gunnen hem een mooie toekomst. De afgelopen vijf jaar zijn meer dan fantastisch geweest, we hebben samen zoveel meegemaakt dus zullen we altijd vrienden blijven." laten ze weten. 

Mocht je je zorgen maken dat One Direction helemaal gaat stoppen: dat hoeft niet. Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne gaan nog wel door. "We zullen met zijn vieren doorgaan. We kijken er naar uit om het nieuwe album op te nemen en alle fans te ontmoeten tijdens het volgende deel van de wereldtour", aldus de overige vier bandleden. 

UPDATES:

#Cut4Zayn
Het nieuws over Zayn slaat in als een bom. Fans zijn super verdrietig dat de boyband het voortaan met vier heren moet doen in plaats van vijf. Meerdere hashtags zijn wereldwijd trending. Dat de emoties hoog oplopen, bewijst één hashtag in het bijzonder: #cut4zayn. Er zouden fans zijn die zichzelf hebben gesneden wegens het vertrek van Zayn.

Harry huilt op podium
Het nieuws over Zayn is niemand in de koude kleren gaan zitten, ook de bandleden niet. Tijdens een optreden op woensdagavond was Harry zichtbaar aangeslagen. Harry liet op het podium meerdere tranen over zijn gezicht glijden. Later sloeg Liam een arm om hem heen om hem te troosten. De verdrietige Harry is vastgelegd in een filmpje door een fan. 

Watch on YouTube

Wat vind jij ervan dat Zayn stopt met One Direction? Ga jij hem missen? Ben je blij dat de rest doorgaat?

Bron: justjared, nos, nu, telegraaf

Must reads 👀