Lifestyle

Deze mobiele telefoons nemen je mee terug in de tijd

Iedereen kan zich haar eerste mobieltje nog herinneren. Misschien was het de Nokia 3310 die niet kapot te krijgen was of misschien liep je te pronken met een roze ladyphone van Samsung. Inmiddels hebben we allemaal een smartphone en spreken we van een 'telefoon' in plaats van een 'mobieltje'. Girlscene zet de meest populaire mobieltjes door de jaren heen voor je op een rij. Over nostalgie gesproken! Welke heb jij gehad? 

Nokia 3310
De Nokia 3310 weet iedereen vast nog wel. Dit mobieltje kon je bij wijze van spreken van de trap af gooien en hij deed het nog steeds. Jep, de 3310 was onverwoestbaar. Ook hoefde je deze telefoon ongeveer één keer per week op te laden. Kun je het je voorstellen? Dat is toch wel een verschil met die iPhones die niet eens een dag mee gaan… 

Nokia 3410
Na de onverwoestbare Nokia 3310 kwam er de Nokia 3410. Deze had een lichtblauw kleurtje en was hiermee en stuk hipper dan de voorganger. En het populaire spelletje Snake zat natuurlijk ook op de 3410. Weet je jouw Snake highscore nog? 

Motorala Razr V3
Dit mobieltje wilde echt elk meisje hebben. Ten eerste omdat het één van de eerste telefoons met een klepje was (heel cool was dat in die tijd) en ten tweede vanwege de kleur (duh, moeten we dat nog zeggen?). Dit mobieltje was immens populair, ook in de Verenigde Staten. 

Samsung E530
Beter bekend als de ladyphone. Dit mobieltje was voor alle fashionista's. Hier kon je mee gezien worden! Het hippe design trok alle vrouwen aan en vooral daarom was het een bestseller. Enne, hoe handig was het klokje dat je op het kleine, buitenste schermpje zag? 

Nokia 7370
Weer een mobiele telefoon die speciaal voor vrouwen was ontworpen. Wat er zo cool was aan dit mobieltje, was het draaiende scherm. Weer eens wat anders dan het klepje dat toen zo populair was!

Sony Ericsson W800i
Dit mobieltje werd ook wel de Sony Walkman genoemd. Het was vooral gericht op mensen die veel van muziek houden en die hun mobiel dus ook gebruikten als mp3-speler. Ook kon je met de Sony Ericsson W800i op internet, maar dat tarief was eigenlijk onbetaalbaar. Lang leve WiFi en de goede internetverbinding die we nu hebben!

LG Shine
Dit mobieltje heeft één ding dat we eigenlijk best missen… De LG Shine was de ideale mobiele telefoon voor vrouwen omdat hij ook als spiegel diende. Als je even een snelle make-up check wilde doen dan kon je dat doen met je LG Shine! Als ze de achterkant van de smartphones nou ook eens als een spiegel maken… 


Bron

LG GT350
Razendsnel kon je typen met deze LG, dat komt door het handige QWERTY toetsenbord. Het leuke van de LG GT350 was de kleur; hij was namelijk ook verkrijgbaar in het blauw en roze. En tja, zoals je aan de voorgaande modellen ziet zijn vrouwen best gevoelig voor een mooi design. 

Nokia 5800
De Nokia 5800 was één van de eerste smartphones. Je kon ermee op internet en de mobiel had touchscreen. We lachen nu vooral om het stokje en de schermschoonmaker die erbij horen ;-). 

Welke mobiele telefoon heb jij vroeger gehad?