Lifestyle

6x sinterklaascadeautjes onder de €10

Vind jij het ook zo lastig om sinterklaascadeautjes te kopen? Je weet niet wat degene voor wie je een cadeautje moet kopen leuk vindt en vaak moet je je ook nog aan een bepaald budget houden. En natuurlijk wil je ook nog graag met iets origineels komen. IKEA heeft de leukste cadeautjes onder de tien euro voor jou verzameld.

 


Moet jij een cadeautje voor je moeder kopen? Geef haar een bakboek. Het HEMBAKAT bakboek staat vol met lekkere recepten. Van Zweedse klassiekers tot wat meer exotische gerechten. De ingrediënten in het boek zijn prachtig gefotografeerd. Het boek is te koop voor €6,99.


Is je vader een echte wijndrinker? Koop dan dit wijnrek als sinterklaascadeau. Het rek is geschikt voor vier flessen wijn en verkrijgbaar in de kleuren rood oranje, blauw en grijs. Het wijnrek is te koop voor €10,00.


De wijzerplaat van deze hippe klok verandert voortdurend, omdat de wijzer een roterend, doorzichtig plaatje is dat zorgt voor speelse schaduwen. Super leuk om cadeau te geven. Deze klok uit de IKEA PS 2014 collectie is te koop voor €7,99.
 


Theedrinken in stijl. Een perfect cadeau voor de echte theeleut. De PASSERA theepot is voor €6,99 te koop bij IKEA.


Deze prachtige schaal heeft een chique uitstraling. Hij kan bijvoorbeeld gebruikt worden als dienblad of om kaarsjes op te zetten. De serveerschaal is gemaakt van verzinkt staal. De stijlvolle klassieker RYSSBY is verkrijgbaar voor €9,99.


IKEA staat naast de goedkope en leuke meubels ook wel bekend om het lekkere eten. IKEA komt ook nu weer met iets lekkers. Een heerlijke amandeltaart met pure chocolade. De TÅRTA MÖRK CHOKLAD is verkrijgbaar bij de Swedish Food Market voor €9,99.

Weet jij al wat je voor sinterklaas gaat kopen? 

Must reads 👀