Lifestyle

Onze allereerste vlog: shoppen in Oostende!

Shoppen met flinke kortingen, lekker eten én een groot feest? Tegen die uitnodiging van Belmodo.tv konden Girlscene's Danique en Emma natuurlijk geen nee zeggen. Vorig weekend vond #MODEinOOSTENDE plaats, een shoppingweekend in het Belgische kustplaatsje Oostende… En we namen jullie mee, want we hebben alles vastgelegd op video! Wil je weten hoe het weekend was? Bekijk dan onze allereerste vlog! 

Als echte shopaholics waren we al verkocht bij de woorden 'shoppen' en 'korting'. Bovendien leek het ons super leuk om er een vlog van de maken! Afgelopen zaterdag stapten Danique en Emma in de trein naar het Belgische Oostende om het shoppingweekend #MODEinOOSTENDE bij wonen. We namen ook onze camera mee om alles te filmen en dat was best een beetje wennen (tegen een camera praten in de trein levert best wel ehhh… een paar vreemde blikken op), maar dat was het helemaal waard, want we vonden het super leuk om ons tripje voor jullie vast te leggen! 

Het was een weekend vol met fashion & food. We hebben talloze winkeltjes bezocht, jonge designers leren kennen, genoten van het prachtige strand van Oostende en… Tja, de rest kun je zelf bekijken in onze video! 

Watch on YouTube

Kun je de video niet bekijken? Klik hier

Zo, dat was 'm dan! Wat vind jij van onze vlog?

Als je meer vlogs wil zien, geef dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op Girlscene's YouTube-kanaal. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe video's!