Lifestyle

Meld je aan voor Girlscene’s panelgesprek!

Volg je Girlscene trouw en wil je graag meepraten op de redactie om de website en video's te verbeteren? Helemaal goed! Girlscene organiseert namelijk twee panelgesprekken en daarom zij we op zoek naar JOU. Lees snel verder voor alle informatie en om erachter te komen hoe en waar jij je kunt aanmelden.

Als onderdeel van haar afstudeeronderzoek organiseert Girlscene's Renée twee panelgesprekken waarin jij als lezer centraal staat. Het (hoofd)onderwerp van het gesprek is video's. Misschien herinner je de enquête nog? Alle resultaten van de enquête zijn verwerkt en aan de hand daarvan heeft Renée een video gemaakt. We horen graag face-to-face wat jij van het resultaat vindt!

Daarom zijn we op zoek naar meiden die hun feedback willen geven. Ben jij dol op (YouTube) video's op het gebied van mode, beauty en lifestyle? En ben jij kritisch en in staat om je mening goed onder woorden te brengen? Meld je dan vooral aan voor het panelgesprek! Tijdens het gesprek horen we graag jouw mening over de oude video's, de nieuwe video en jouw wensen en behoeften over video's in het algemeen.

bron

Stuur snel een mail naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'aanmelding panelgesprek' als je aanwezig wilt zijn tijdens één van de panelgesprekken op de Girlscene redactie in hartje Amsterdam. Meld je aan voor (één van de) volgende data:
– dinsdag 22 juli, 11:00 uur
– woensdag 23 juli, 11:00 uur

Reiskosten van en naar Amsterdam worden niet vergoed, maar je krijgt uiteraard wel een goodiebag als dank voor je medewerking.

Wie weet tot volgende week!
Liefs,
de Girlscene redactie

Must reads 👀