Beauty

Helemaal zen met de Deluxeboxen van Dr. Fish & de Zwaluwhoeve

Geniet jij ook zo van een dagje in een Spa of een schoonheidsbehandeling? Doe jij dit ook veel te weinig, omdat het normaal gesproken niet heel goedkoop is? Goed nieuws! Deze zomer koop je de Deluxeboxen van Dr. Fish & de Zwaluwhoeve. Voor een kleine prijs kun je een heerlijk dagje naar de Spa.

De Deluxeboxen zijn hele handige verwenboxen. Heel leuk en makkelijk om cadeau te geven, er zit sowieso een gratis onderdeel in, waarmee je altijd jouw voordeel behaalt. Daarnaast zitten er naast het gratis onderdeel ook een aantal leuke aanvullende waardecheques in die jouw arrangement helemaal compleet maken. Je bestelt de Deluxebox en ontvangt hem direct in je mailbox nadat je betaald hebt.

Er zijn meerdere Deluxeboxen, waaronder een box van wellnesscentrum de Zwaluwhoeve en een box van Dr. Fish.

Deluxebox Zwaluwhoeve
De Zwaluwhoeve is een uitgebreid wellnesscentrum waar je een hele dag lekker kunt relaxen. Van sauna's tot zwembaden en van stoombaden tot stoomcabines. Het is niet voor niets het best bezochte wellnesscentrum van Nederland. In de Deluxebox Zwaluwhoeve (ter waarde van € 122,50) zit één gratis entreekaart voor de Zwaluwhoeve aangevuld met 5 waardecheques, zoals een korting op de entree voor een vriend/vriendin. Perfect dus om met zijn tweeën heerlijk te genieten!

 


 

Wat zit er allemaal in de Deluxebox Zwaluwhoeve?
* Wellnesscheque t.w.v. € 27,50 voor gratis entree bij de Zwaluwhoeve
* Wellnesscheque t.w.v. € 7,50 korting op entree voor de 2de persoon bij de Zwaluwhoeve
* Wellnesscheque t.w.v. € 25,- korting op een hotelovernachting bij de Zwaluwhoeve
* Wellnesscheque t.w.v. € 10,- te besteden op een beautybehandeling naar keuze van minimaal 40 min. bij de Zwaluwhoeve
* Wellnesscheque t.w.v. € 15,- korting op een Zwaluwhoeve-verzorgingspakket met een 'Zwaluwhoeve: Dag en Nachtcrème' en een 'Zwaluwhoeve Scrubcrème gelaat'
* Wellnesscheque t.w.v. € 37,50 korting op een grote VIP privé kleedruimte met douche, toilettafel, stoelen en kasten bij Zwaluwhoeve incl. badjas, handdoeken, slippers en cosmetica (normaal € 75,-)

De totale waarde van de Deluxebox Zwaluwhoeve is € 122,50, maar jij kunt de box kopen voor € 14,95. Je kunt dan sowieso gratis naar binnen bij de Zwaluwhoeve en van de Spa Faciliteiten gebruik maken. De rest zijn waardecheques, waarvan je zelf bepaalt of je deze wilt gebruiken.

Deze maand heeft Deluxebox ook nog een spectaculaire actie lopen, waarbij je een extra voucher ontvangt bij de aankoop van een Deluxebox. Zo ontvang je bij de Deluxebox Zwaluwhoeve een gratis LuxuryHotelCadeauVoucher t.w.v. € 185,-. Hiermee kun je genieten van luxe hotelarrangementen door Europa met 2 personen voor de prijs van 1.

Bestel de Deluxebox Zwaluwhoeve hier

Dr. Fish Deluxebox
Ken je de behandelingen van Dr. Fish? Honderden kleine visjes knabbelen de huid van je voeten en handen schoon. Na een Dr. Fish treatment voelen je handen super zacht en schoon aan.

Wat zit er in de Deluxebox Dr. Fish?
* Dr. Fish cheque t.w.v. € 29,95 voor 1 gratis behandeling
* Dr. Fish cheque t.w.v. € 10,- korting voor behandeling 2de persoon
* Dr. Fish cheque t.w.v. € 10,30 korting voor het Dr. Fish verzorgingspakket
* Zwaluwhoeve cheque t.w.v. € 10,- korting voor 2 personen naar de Zwaluwhoeve
* Gratis het exclusieve Dr. Fish magazine

De Deluxebox van Dr. Fish heeft een totale waarde van €60,25. Je koopt hem voor € 14,95. Je kunt je Dr. Fish voucher gebruiken bij één van de Dr. Fish The Original vestigingen in Arnhem of Amsterdam.

Ook bij de Deluxebox Dr. Fish ontvang je een gratis extraatje, namelijk een LuxuryWellnessVoucher t.w.v. € 75,-, waarmee je heerlijke arrangementen kunt boeken met 2 personen voor de prijs van 1 bij verschillende wellnesscentra in Nederland en België.

Bestel de Deluxebox Dr. Fish hier

Ga jij weleens naar een Wellnesscentrum? Heb je wel eens een Dr. Fish behandeling gehad? Zijn de Deluxeboxen iets voor jou?