Horoscoop

Weekhoroscoop week 52! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto-

Danique
weekhoroscoop-week-52

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 52.

Ram (21 maart – 19 april)

Deze week zullen je gedachten wel eens afdwalen naar dingen die gebeurd zijn in het verleden, probeer dit zoveel mogelijk tegen te gaan. Leef in het moment en focus je op jouw eigen vrijheid. In deze periode van het jaar gaat het veel om materialisme, maar probeer ook eens te genieten van de momenten in plaats van de spullen.

Stier (20 april – 20 mei)

Deze aankomende dagen wordt het voor jouw eens tijd om je eigen instinct te volgen. Luister niet te veel naar anderen én volg je eigen plan! Dit zal er juist voor zorgen dat mensen om je heen advies aan jou zullen vragen. Respecteer wel dat iedereen anders is, wat voor jou goed werkt hoeft niet voor een ander ook zo te zijn. Ook zullen er positieve veranderingen komen in de liefde deze week!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Probeer eens wat minder te oordelen deze week en wat dieper te kijken en beter te luisteren naar de mensen om je heen. Merk je dat je te veel focus op het zien van resultaat? Probeer dit om te schakelen en hecht vooral waarde aan het proces. Neem risico’s, wees moedig en stap uit je comfort-zone.

Lees ook:
Dit is je favoriete gezelschapsspel volgens je sterrenbeeld

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Sta open voor nieuwe mensen in je leven en ga die spannende avonturen met ze aan! Richt op wat je nu doet en accepteer de situaties hoe ze zijn. Maak even geen levensbepalende beslissingen deze week en geniet van het moment! Het geluk zal vanzelf naar je toe komen deze dagen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In jouw leven staat positiviteit en negativiteit dicht bij elkaar. Het is voor jou moeilijk om deze balans vast te houden. Je zal deze week voor een lastige beslissing komen te staan, maar maak het jezelf niet te moeilijk om alleen op de negatieve kanten te focussen. Kijk eens naar de mooie dingen om je heen en ga uit van het beste! Vraag aan je dierbare of zij je kunnen helpen om een positieve blik te houden op de situatie.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jouw laatste week van het jaar staat in het teken van de liefde. Je zal hoogstwaarschijnlijk een date op de planning hebben staan of er komt een mogelijkheid om een afspraakje met iemand te maken. Of dit nu een onbekende is of iemand uit het verleden, het zal je goed doen om de poging te wagen! Wie weet is dit wel de ware voor jou.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De aankomende dagen zullen er veel kinderen om je heen zijn, Weegschaal. Geniet hiervan en haal jouw eigen inner-child naar boven. Maak plezier en denk even niet aan het drukke dagelijkse leven. Kom aan het einde van de week even tot rust en neem een momentje voor jezelf. Luister een kalmerende podcast of luister naar rustige pianomuziek.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Deze week staat voor de Schorpioen in het teken van familie. Je zult plannen gaan maken met een broer, zus of iemand anders die dicht bij jou staat. Het kan zijn dat de plannen niet voorlopen zoals jij wil, maar dit is niet erg, probeer je er dan ook niet te veel van aan te trekken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je hebt er moeite mee om deze week je hart en hoofd gescheiden te houden. Vind de balans hiertussen en maak niet te veel beslissingen gebaseerd op je gevoel. Denk er even over na voordat je iets doet waar je spijt van krijgt. Overleg met vrienden en familie, zij kunnen je vast helpen! Ook valt het op dat je meer thuis wil blijven dan normaal, probeer er toch regelmatig op uit te gaan. Dit zal je goed doen!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het is fijn om je geldzaken goed op orde te hebben! Het zal rust geven in je hoofd als je alles op een rijtje hebt staan voor jezelf. Door deze rust is het voor jou mogelijk om eens te focussen op jouw creatieve kant. Maak hier gebruik van! Pak een pen, kwast of stift op en creëer iets waar je trots op kan zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Er komt een verrassing aan voor jou, Waterman! Je zal hier dus niet op voorbereid zijn, maar maak je vooral niet te veel zorgen. Je komt onvermijdelijk in de spotlight te staan, dit zal even spannend zijn, probeer er het beste van te maken! Dit is ook hét moment om nieuwe aankopen te doen. Jij zal geluk hebben met deals en koopjes deze week.

Lees ook:
Deze drie sterrenbeelden kunnen het beste zoenen

Vissen (19 februari – 20 maart)

In deze week staan vrienden voor jou centraal. Omring je met fijne mensen en onderneem samen dingen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Doe vrijwilligerswerk, help een dierbare uit de brand of ga op bezoek bij je oma. Het is fijn om goede dingen te doen voor anderen, dit zal je een goed gevoel geven! Ook zal het je opvallen dat je deze aankomende dagen meer complimentjes krijgt dan normaal, you shine babe!