Astrologie

Weekhoroscoop week 51! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Danique
weekhoroscoop-week-51

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 51.

Ram (21 maart – 19 april)

Door jouw creatieve manier van problemen oplossing voorkom jij deze week heel wat gedoe. Je zal niet alleen jezelf helpen met beslissingen maken, maar je staat er ook voor open om de mensen die dichtbij jou staan een handje te helpen. Privé en op werk zullen er wat obstakels zijn, maar niks wat jij niet aan kan! Blijf positief, dan komt alles goed!

Stier (20 april – 20 mei)

Neem deze week eens de tijd om naar je eetpatroon te kijken. Niet dat je alle lekkere snacks op zij moet zetten, maar probeer wat meer voor jezelf te zorgen! Zorg niet alleen voor jezelf, maar ook anderen in jouw omgeving hebben wat ‘extra care’ nodig deze dagen. Niks ernstigs, maar better safe than sorry.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Zit je in een stressvolle situatie? Dan zal deze week jouw helpen om je gedachten even te verzetten. Spreek met vrienden af en probeer te relaxen, dat heb je wel na deze drukke periode verdient! Vergeet niet om genoeg water te drinken en dit zal je huid heel erg op prijs stellen! Neem je lichaam serieus en zorg er goed voor.

Lees ook:
Slaap lekker! Volgens jouw sterrenbeeld is dit je ideale bedtijd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kom je voor een lastige beslissing te staan? Stel deze dan liever een weekje uit. De aankomende dagen is het belangrijker om op je mentale gezondheid te focussen, dus een moeilijke keuze maken is dan te intensief. Probeer je gedachte te verzetten en ga wat sportieve activiteiten doen! Ga met vrienden of familie, dan wordt het van zelf een leuke dag!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Stel je deze week eens wat meer open naar je vrienden. Zij zijn er om naar jou te luisteren en jou te helpen in lastige situaties. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Ook op werk is het verstandig om eens te vragen om advies, dit zal er voor zorgen dat jij obstakels eerder oplost. Vraag niet alleen hulp voor jezelf, maar kijk ook eens rond naar anderen die jouw hulp kunnen gebruiken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dit wordt jouw week, Maagd! Er komen grote veranderingen aan en dit geeft een positieve wending in jouw leven. Zet je schrap voor leuke verrassingen en onaangekondigde gasten. Deze plots twisten brengen jou vreugde en deze positiviteit kan jij nu wel goed gebruiken. Dit weekje staat ook in het teken om vrede te sluiten met je ‘vijanden’.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je zal merken dat je het deze week lastiger vindt om je geduld te bewaren, maar om de vrede te bewaren is het misschien goed om niet alles te zeggen wat je denkt. Natuurlijk moet je wel eerlijk blijven naar jezelf en de mensen om je heen, maar denk ook aan de gevoelens van anderen. Doe deze aankomende dagen eens een paar goede daden voor anderen, dit zal je opvrolijken en goed doen!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ontwijk deze week risicovolle situaties en probeer niet té veel geld uit te geven. Focus je daarentegen wat meer op je familie en spendeer dan ook de meeste dagen lekker veilig thuis. Dit geeft jouw een fijn gevoel van comfort en dit zal de band met jouw familieleden versterken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Voor jou Boogschutter is het belangrijk om even een stapje terug te nemen deze dagen en te reflecteren op je leven. Wat zou je willen veranderen aan je lifestyle? Denk hier goed over na en neem je gezondheid mee in de beslissingen die je maakt. Neem je rust en laad jezelf even op, zodat je volgende week weer kan knallen!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Deze week is er geen ruimte meer om dingen uit te stellen. Pak je taken met tweehanden aan en volg de instructies van je baas op werk zorgvuldig op. Dit kan enige irritaties opleveren, maar probeer je hoofd koel te houden. Dit zal profiterend zijn in de toekomst. Neem aan het einde van de week even tijd voor jezelf. Lees een goed boek of neem een lekker lang bad!

Waterman (20 januari – 18 februari)

In een van de komende dagen zal jij iemand ontmoeten die jou heel goed kan helpen. Dit zal iemand zijn die al wat ouder is en kan jou daarom goed begeleiden in bepaalde keuzes. Dit persoon zal meerdere dagen met jou meekijken en dit maakt jouw leven een heel stuk makkelijker deze week. Op werk zullen er wat veranderingen plaats vinden, maar maak vooral je geen zorgen, deze zullen je lezen alleen maar verbeteren!

Lees ook:
Déze kerstballen passen perfect bij jouw sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het wordt voor jou een drukke week, Vissen. Aan het begin zal je al je taken netjes kunnen overzien, maar na een paar dagen zal dit erg vermoeiend voor je zijn. Probeer daarom aan het begin van de week een duidelijk planning te maken voor jezelf. Als je je taken goed op een rijtje zet, zul je aan het einde van de week genoeg tijd hebben om met je vrienden leuke dingen te doen!