Astrologie

Weekhoroscoop week 48! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 48.

Ram (21 maart – 19 april)

De aankomende week heb je veel verschillende dingen te doen. Wees slim en deel je tijd productief in! Het kan soms zwaar en vermoeiend zijn, maar omring je dan met mensen die jou positieve energie geven. Vergeet je fysieke en mentale gezondheid niet door alle drukte om je heen. You got this!

Stier (20 april – 20 mei)

Jij gaat deze week op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën. Je zal geïnteresseerd zijn in andere dingen dan normaal! Dit is dus een hele goede week om te luisteren naar je creatieve ingevingen. De geliefden om jou heen zullen je hierin begeleiden en ondersteunen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Love yourself is het thema van deze week voor jou, Tweelingen. Zorg goed voor jezelf en probeer je persoonlijke leven en relaties op de rit te krijgen. Je zal weinig tijd hebben voor klusjes en praktische zaken, maar je band met familie en vrienden staat nu even op nummer één. Het zal je een geluksgevoel opleveren wanneer je het heft in eigen handen neemt!

Lees ook
Zo lang blijf jij nog moederziel alleen volgens je sterrenbeeld

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze week zal je jezelf een beetje kwijt raken in je eigen fantasieën. De droomwereld in je eigen hoofd kan voor veel creativiteit zorgen, maar raak er niet in verdwaald! Laat je niet te veel afleiden, dit kan problemen veroorzaken op werk. Kijk eens goed om je heen, er is iemand die jouw hulp wel goed kan gebruiken!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Tijdens de komende dagen zal jij je het beste thuis voelen bij je eigen familie. Neem deze week de tijd om je te omringen met familie, dit zal je rust bieden in je hoofd. Kom van de bank af en neem gebruik van de tijd die je hebt met de mensen die van je houden.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Iemand zal deze week naar je toe stappen voor hulp. Ondanks dat je dit met liefde doet, zal het niet altijd even makkelijk zijn. Aan het einde van de week voel jij je voldaan en trots dat je deze taak op je hebt genomen. Op het gebied van werk zal er niet veel veranderen. Je probeert even geen indruk te maken en je focust alleen op de taken die jou te doen staan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit is een goede week voor jou om conflicten met familieleden op te lossen. Ze zullen veel ideeën en meningen hebben over jouw toekomst, maar laat je er niet te veel door beïnvloeden. Kies je eigen pad en focus op hetgeen dat belangrijk is voor jou.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dit is een goede week voor jou. Je voelt je opgepept en er komen creatieve ideeën naar boven. Jouw werkgever zal blij zijn met deze nieuwe energie. Je krijgt meer duidelijkheid over wat nu écht jouw passies zijn en je zal hier dan deze week ook druk mee bezig zijn. Houd dit vol, misschien kan je later van deze hobby wel je werk maken en veel geld verdienen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De sterren geven aan dat dit de beste tijd is voor jou om op reis te gaan. Al is het een paar dagen vakantie of gewoon een klein uitstapje. Het zal jou de rust geven die je nodig hebt. Maar neem niet te veel risico’s, dit kan vervelende situaties met zich mee brengen. Ook is het belangrijk om goed te luisteren naar de mensen om jou heen. Duw hun problemen niet van je weg, maar probeer ze te helpen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Dit is dé week om alles even goed op te pakken. Denk aan school, werk of dingen die je graag in huis nog wilt doen. Je hebt nu de energie om deze taken te doen. Maak gebruik van deze energie, het resultaat is het harde werken zeker waard. Je zal je aan het einde van de week opgelucht en minder gestrest voelen. Geniet van je vrije tijd in het weekend.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Luister naar je lichaam! Ga wat vaker naar buiten voor frisse lucht en probeer deze week goed te letten op wat je eet en drinkt. Blijf in beweging om mankementen te voorkomen, maar geef geen 100% tijdens het sporten. Het is belangrijk om je lichaam rust te geven en een goeie balans in je leven te creëren.

Lees ook
Déze muziek past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Routine en zekerheid geven jou deze week rust. Misschien zal deze eentonigheid een beetje saai aanvoelen, maar het is zeker geen weggegooide tijd. Door deze structuur in je leven, houd je tijd over voor een hobby! Ga hier met volle overgave voor en dan kan deze hobby in de nabije toekomst al zorgen voor extra geld in het laatje.