Horoscoop

Weekhoroscoop week 45! Dit hebben de sterren voor jou in petto

Roos-Sanne
weekhoroscoop-week-45

Er is weer een nieuwe week aangebroken. En dat betekent dat je ook weer nieuwe kansen zal krijgen! Dit is de weekhoroscoop voor week 45. 

Ram (21 maart – 19 april)

Iedereen zal iets van je willen. Deze situatie zorgt ervoor dat je je geïrriteerd, moe en zelfs gebruikt voelt. Probeer afstand te nemen en diep adem te halen. Zorg eerst voor jezelf en dan voor anderen. Bekijk de situatie van een afstandje en help degenen die naar jouw mening hulp het meest nodig hebben, maar zorg ook goed voor jezelf. Zorg dat je niet overspannen raakt!

Stier (20 april – 20 mei)

Je bent moe en overweldigd door allerlei dingen die de afgelopen dagen op je af zijn gekomen. Als je kan, ga dan lekker op vakantie met iemand die je vrolijk kan maken, die je begrijpt en met wie je goed kan lachen. Als je nu even niet op vakantie kan, zorg dan dat je genoeg rust krijgt. Neem niet teveel hooi op je vork en doe zo min mogelijk werk. Gebruik deze week om goed uit te rusten, dan zul je je volgende week stukken beter voelen!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ga niet terug naar oude dingen en koester geen wrok. Sluit een bepaalde levensfase achter je en kijk vooruit. Vermijd vermoeiende gedachten. Kijk een leuke film, praat met je loved ones, maak een wandeling of ga naar het zwembad. Vermijd alles wat je geïrriteerd en boos maakt. Houd rekening met anderen en probeer je slechte bui niet op hun af te reageren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Er zal deze week veel te doen zijn. Je moet slim, voorzichtig en geduldig zijn. Het zal moeilijk zijn om het obstakel te overwinnen, maar je het kan je zeker lukken, hoewel het enige tijd zal duren voordat het officieel wordt bevestigd. Dit kan erg vermoeiend zijn, dus wees dicht bij mensen die je optimisme en energie geven, maar die ook fysiek goed voor je zorgen.

Lees ook
Mannen met déze sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Soms kan het voelen alsof iedereen tegen je is, maar dit is zeker niet het geval. Mentaal zit je niet zo goed in je vel, dus onthoud dat er betere dagen aankomen. Je hebt nog een lange weg te gaan, maar you’ll get there. Doe de dingen waar je gelukkig van wordt en zorg goed voor jezelf. Dit is nu belangrijker dan ooit.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dit is dé tijd voor jou om je dromen waar te maken. Maak een lijstje met wat je wil bereiken en zorg dat je doelen duidelijk zijn. Handel zo snel mogelijk; dit het hét moment!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je zal verschillende kansen krijgen in je carrière. Bereid je goed voor op alle vergaderingen en gesprekken die je gepland hebt staan. Probeer optimistisch te blijven, maar zorg ook dat je je rust bewaart. Vertel niet iedereen direct over je behaalde successen, want helaas heeft niet iedereen het beste met je voor. Heb het erover met mensen die je vertrouwt en het komt allemaal goed!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je voelt je het beste in je familiekring. De tijd die je met je dierbaren geniet, zal ontspanning en vrede brengen. Dit heb jij hard nodig, dus besteed die tijd met je familie goed. Probeer zo min mogelijk afspraken te maken en spendeer zo veel mogelijk tijd met de mensen waar je van houdt. Dit zal je enorm goed doen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze week leef jij op een soort roze wolk. Alles lijkt perfect te zijn, wat heel fijn is. Dit komt echter wel met een vervelend nadeel: je bent niet goed in staat om keuzes te maken. Probeer rationeel na te denken en zorg dat je geen belangrijke beslissingen hoeft te nemen. Moet je dit wel doen? Vraag dan ook om de mening van de mensen om je heen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Deze week heb je veel werk. Er zullen veel dingen thuis te doen zijn en onverwachte verantwoordelijkheden op het werk. Aan het begin van de week ben je er goed in, maar dan word je moe. Probeer alles verstandig te plannen en maak gebruik van elk moment. Neem de tijd om te kalmeren om deze week goed af te sluiten. Zoek steun bij de mensen waar je van houdt als dat nodig is. Zij zullen voor je klaarstaan!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Let deze week goed op je gezondheid. Heb je twijfels of het wel goed met je gaat? Wees dan niet bang om je huisarts te bellen. Zorg dat je gezondheid deze week je nummer één prioriteit is. En onthoud: voorkomen is beter dan genezen.

Lees ook
Dít is jouw geluksgetal volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

De gebeurtenissen aan het begin van de week zullen je optimistisch houden over de toekomst. Het einde van de week zal alleen wat slechter zijn. Jouw mood swings worden versterkt door de snel veranderende situatie op het werk of thuis. Als je alles aan wilt pakken en niet slecht in je vel wilt zitten, kalmeer dan je emoties en bekijk de situatie realistisch. Doe nu wat je het belangrijkst vindt. Wees ook niet bang om mensen om hulp te vragen.